Pages

Monday, September 26, 2011

Fahim + Ibu = Tidur

DSC00708 
Kejadia isnin lepas.. mr.Shyir jaga fahim kat umah sebab fahim tak sihat… dia kan demam.. then aku pulak g kerja..
ni dalm kul 4.00 petang tu, mr shyir call suh balik nak bawak fahim g klinik… fahim ni kalau sakit ke.. mmg eleh.. means mengada2 gitu..sementara abinya mandi n bersiap, aku main2 lar ngn fahim sampai tertidur jap
dia nak tidur.. tapi nak melekap.. pastu ni gambar aku betul2 tidur taw… tertidur sekali ngan anak… fahim pulak bila kita dah peluk dia terus lar lena..
hai anak ibu ni manja terlebih2 lar.. awak kan lelaki.. heheh…

4 comments:

Ciare Baha said...

eeee mudak mulatttt...geram okehh...bila laaa nak pertemukan abg rayyan dgn fahim. eh abg? sebaya kan :p hihi

sha said...

ohhh veri comel la si fahim nih. teringat kat my baby kat umah. dia baru nak masuk 8bln nih ^_^

Ann GreenStrawberry said...

ciare : hihi.. insyaAllah kita setting date lar ye...

Sha : tQ aunty.. hih 8 bulan tu dah macam2 nanti dia buat.. buat kita geram n cumel.. muahaha

dhiera said...

geram ye dengan budak kecik ni~ manja betul!!