Pages

Monday, September 19, 2011

Fahim Berswim-swim lagi

Hari Jumaat tu kan cuti Hari Malaysia.. jadinya pagi tu tengok perarakan dulu kat tv.. lepak2 then tengahari baru gerak ke PD after jumaat..

Parents in law aku mmg tidur kat umah aku.. saja nak bawak bercuti.. dekat2 pun jadi lar. hihih.tay PD kat apartment family aku.. seb baik ada apartment sendiri.. jimat kos.. hihi

sampai sana kasi masak dulu makan tengahari.. then dah chill.. turun mandi kolam,. yeah!! 

IMG_2393

Fahim paling suka main air kan.. kolam petang tu keruh sikit.. management kata soda powder nye habis stok.. tu sebab tak water blue.. baru ku tahu.. kolam renang kena ada soda powder untuk jernihkan air tuh..hihi

IMG_2416

nak mandi kat kolam besau je.. kolam kecik bolayan taw dak tecik ni..

IMG_2426

 

IMG_2450

ni lar dayang2 fahim.. aka aunty dia yang jaga masa aku sibuk tolong mama kat kafe ritu.thank you adik2..

IMG_2484

IMG_2496

IMG_2501

Hari kedua.. dah water blue airnya.. yeahh!!  ibu abi tengah tolerate ngn anak beliau sebabnya dia takmo duk dalam pelampung tu lagi.. nak dukung mandi dalam kolam besau tu.. haii..

IMG_2506

then bila kata dah jom naik. asek geleng takmo.. ishhh.. nak main air.. hasilnya dah lap n pakai towel muka protes di atas.. grrrr.

dan malam tadi start batuk2 n demam sikit.. xpe.. cepat2 ibu kasi ubat.. takmo awak sakit ye sayang.

1 comment:

asna cute said...

muke protes kuitttt! hehe