Pages

Tuesday, September 13, 2011

Jemputan Majlis Pembukaan Rasmi Aliman Kafe & Butik Sempena Aidilfitri

Salam.. seperti dijanjikan semalam..

Saya dengan ini menjemput Dato'/ Datin/ Tuan/Puan dan keluarga ke
Kehadiran anda amat dialu-alukan.

okey.. dengan kata biasa...aku jemput semua readers AGS ni yeh..
Aliman Kafe & Butik ni mama yang punya..
jadi kita nak rasmikan pembukaan kafe ni..
Buatlah jamuan hari raya menggantikan open house.

tahun ni open house takde.. open kedai hado lah....
jadi siapa2 yang duk kat seremban or sekitar ataupun yang jauh pun..
if datang silakan.. aku tau ni hari kerja.. 
tapi xpe.. esoknya cuti 1Malaysia kan...
jadi datang malam pun boleh...
TIME : 8.30 malam - 11.00 malam..

nak datang halo2 saya... nak no minta eh.. hihi..
xpun wall ke pm ke kat FB nun..

sekali lagi dengan ikhlas menjeput kalian semua...
KL - Seremban tak jauh kan....hihih...

3 comments:

Ciare Baha said...

ala ptg tu nak challo ke perak dah..ahuk ahuk

asna cute said...

alaa xleh dtg ari khamis nie.. if nk dtg rumah ari sabtu nie bleh kak ann? hehe

dhiera said...

thanx jemput ur reader ini ain..
tapi xdapat datang. sobs..
kalau lah free time tu, nak je datang jumpa ko yang dah lama tak jumpa ni!