Pages

Thursday, September 29, 2011

Touch using my lip.

DSC00699

okey.. fahim kata lambat sangat nak touch ipad tu pakai jari.. pakai mulut lagi senang.. hhhaha.

eh aku rasa fahim ni tak boleh nengok aku on lappy je terus nak terkam.. cam tau2je kan.. keyboard tu di tekan2nya.'

ipad tu dia suka main game talking tuh.. sbb menantang tu kalau kita bercakap dia ajuk cakap kita balik.. haha..

budak2 kecik zaman sekarang. advance kan.. teknologi2..

2 comments:

dhiera said...

budak2 lagi advance.. masa sekolah rendah dulu, kita siap pergi kelas komputer lg sebab nak belajar komputer~

asna cute said...

hahaha gatal gusi mau tumbuh gigi ka? hehe