Pages

Wednesday, September 28, 2011

Mandi Buih Fahim

Budak tecik mana yang tak suka mandikan.. bila kata jom mandi.. laju je dia.. hhihih
DSC00680 dalm bath tub fahim.. buih.. pelapik getak (xmo kasi licin) dan itik2..
DSC00682
kemain suka sampai nak berdiri dalam tu… aduhh risau betul.. DSC00684 itik2 tu ada dalam 12 ekor.. teman fahim mandi.. hahhaa..
oleh kerana itu hari swimming lama sangat dan kesannya demam kan.. doc dah tak bagi dia mandi lama2 n berendem buat sementara waktu..
ok kita cuti rendam2.. until hujung bulan 12 nanti k.. fahim kan nak buat pool party masa hari jadi 1 year nanti. hihi… time tu opun tak lama2 rendam… hihi
anak dah semakin membesar… kejap je kan..

1 comment:

farah keifli said...

alololo..comelnya fahim..dah besar dia..