Pages

Thursday, June 17, 2010

Biru biru biru..

eh! apakah biru biru semua ni.. adakah disebabkan tettttttttttt yang biru tu… mihahaha,.. lupakan je lar beb…. ni nak citer weekend lepas.. kan aku cakap musim orang kawen kan… haruslah pergi menyambut makanan freee untuk diisi ke dalam perut ni… hehehehe..DSC04864 mula2 tengok muka acik biru ni dulu… hhhehehe.. lama kan tak letak gambo ai dalm blog… rasa cam tah apa2 lar… ko tengok camni mmg kulit halus mulus,. ko tengok dekat… aku pun nangis.. ye..! since preggy.. mmg ai ada alahan kulit uollss.. tah camne nak buat tah… krim2 muka ni lagi lar aku tak pakai dah.. adehh.. betul2 pasni kena buat treatment ni…

so berbalik citer tadi.. weouls ada kenduri kat klang.. ekceli kira sedara mara jugak.. tapi biasa lar datang makan sudah.. sedara cam xberapa rapat lar.. kalau mak pak aku rapat lar dengan diorang.. aku ni wakilkan mama n papa jer lar.. disebakan diorang masih lagi kat Mekah buat umrah… owh takpe… kitorang buleh je g.. hihih…

sampai sana.. makan2.. tengok pengantin.. pastu chow.. hihi.. ye lar..ari nak ujan lebat2.. takkan aku nak tunggu plak… hhaa

DSC04943

Weouls juga biru nokkk… hahhaa.. ish,, ko jangan tegur napa mata laki aku gitu.. ala2 manja kunun.. wakkakaka… muntah disitu.. ahhahaa…

DSC04944

tapi cubaan kedua pula.. dia telah membuat rupa gitu pulak.. aisseehhh!!! hmmm.. tak paham.. tapi yang penting pic ni mmg kelakar n horror ek.. aku senyum senget.. laki aku pulak macam tu.. mental kekenyangan namanya ni.. hahahahaDSC04945

  dan perempuan ini masih lagi.. berperasan sendiri… hahahhahaa…

Nota Penting : Ada sesapa plan nak g honeymoon ke bali.. nantikan promotion yang aku akan buat untuk ke honeymonn Bali. Yang pasti ramai yang baru kawen ni kan.. hehehhee… tunggu k!

2 comments:

atty's said...

cute je laki bini sedondon kaler biru .

Ann GreenStrawberry said...

ktys : hahhaa....