Pages

Monday, June 21, 2010

Wishes Hari Bapa

Salammmmmmmmmmm isnin semua.. ok tak nak bermukadimah yang agak panjang.. terus ke point utama.. ahaks…

last Weekend Fathers day kan? kan?.. ok nak buat wish sket..

To My Lovely Papa : Selamat Hari Papa.. Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki,diberi kesihatan yang baik dan diberkati oleh Allah swt. Terima kasih kerana menjaga dan mendidik kami adik beradik dengan jayanya serta sabar.. hehehe.. love u.. hehe….

To Father to be : ehem2.. sapa lagi kan.. kalau bukan suami sendiri.. hehehe.. Selamat menjadi ayah… owh.. ini pesanan dari baby  ye.. dia ada cakap ngn ibu.. huhuuhu…*masa aku wish tu kan.. mr.Shyir dah malu2..wakakakkaa… gelak sajer.. hehe

Also to Father in Law : selamat hari bapa jugak.. terima kasih kerna menerima menantu hantu ini.. ahakss.. ahhaha.. en tak lar.. aku baik2 je… hehehhee…

oleh kerana keBZan minggu fathers day tu kan.. takde acara celebrate pun… dengan ucapan dah memadai betul tak.. ehhee..

ok tu je.. kang aku nak update cerita lain..

2 comments:

cik paro said...

selamat hari bapa kepada bap-bapa AGS..

Ann GreenStrawberry said...

cik paro : hehehe.. thank you..