Pages

Monday, June 28, 2010

Wallpaper nak dia jugak

image

ha ni bukti aku suka sangat si mamat pendek ni.. muahhaaha.. sampai kat pc pun aku nak buat wallpaper.. ahaks… walaupun ko pendek messi.. tapi kau lari bagaikan kuda.. huhuh…

eh.. semalam aku tak dapat nak bersengkang mata nak tengok games argentina vs mexico.. tapi pagi tadi cek.. walawehhh… menang jugak.. 3-1.. hahahha…

pasni Argentina bertemu Germany pulak. ha cam ne tu wok… laki aku German.. aku Argentina… mau gaduh… ok baby dalam perut ibu ni nak sokong mana.. sokong ibu ke abi.. ha jawap2.. hahahahahha…

Dulu punya haramm ar aku nak tengok games bola ni.. skang ni terbalik kod pulak.. dah suka pulak tengok bola tu.. kira 2 jam tu apa lar sangat kan…cincai2 je leh tengok bola… tapi ok lar.. anak aku ni pun bila time bola kadang duk sama tendang.. hehehe… boy ke ni? hehehe…

Membuktikan semalam German.. Laki aku pagi2 dah pagai jersi German.. huk uluhhhh…. Malam ni matches apa plak..? hmmm…

2 comments:

ciare (^_^)v said...

xkenal le siapa lelaki di atas.hehe.ni la jadinya bile laki bini xminat langsong bola.hekhek

Ann GreenStrawberry said...

ciare : hahah.. kenal mamat ni pun sebab chelsea.. haha.. ai pun tak bape nak kenal.. tapi tetiba kagum dengan beliau.. hingga m.shyir jeles.. ahhaa