Pages

Monday, June 28, 2010

Teruja taw dengan mereka..auwww!

Ye… aku n Mr.shyir baru je lepas layan game WC German vs England.. alar.. korang dah taw lar kan yang GERMAN menang ye dak… bukan nak kata ENG tak power.. tapi kurang kick sikit lar.. star2 yang ado pun cam tak power je.. tapi bila dalam kelab MU power pulak tak paham acik do..

hmm.. tapi untuk German.. wa tabik lar.. walaupun ni team fav Mr.Shyir.. kira aku support jugak lar.. hehe… tak sangka korang leh kalahkan england 4-1.. menangis acik ngn orang kampong nengok korang maen tu ha.. cantek bonar.. cam kasi can lar kt ENG maen.. bagus.. mak suka nok..

kepada Beckham.. jangan sedih2 ye… bukan team ko tak power.. mungkin takde rezeki untuk WC2010 ni ha… ko berlatih hari2 sampai nect WC ok.. hehehehe…dah2.. pi packing kain baju.. balik englang ye.. berlatih sungguh2… uolls best jugak.. ehhe…

German!..oleh sebab ekau dah monang.. moh kito poie mamak pekono teh tarik samo nghuti canai.. muahahhaa.. selebret sikit2 sudah.. hahahhahaha..ok fine merepek di situ..

mesutozil_2313947

btw tetiba terasa seperti suka sikit kat Ozil ni ha.. kagum nengok kau main.. walaupun ko asik kena bentes dek England je kan.. takpe.. ko totap hebat gagah taw… go German.. hehehe

Lepas ni ada game ARGENTINA VS MEXICO plak.. adehhh kul 2.30 am plak tu. sok keja.. cmane tuh.. haruskah bersengkang mata atau tido jap.. kang baru aku bangung nengok.. hahahah.. tapi layan jugak lar kan.. buat air panas pastu cicah pulak ngn biskut kering ye dak.. muahahha…

144958leo20messi20argenhx1 bukan apa uolls.. ni sejak2 WC ni kan.. ai dah terjatuh cinta dengan kehebatan MESSI ni ha… suka nengok dia beraksi dan berlari2 dengan lajunya walaupun dia tak lar tinggi mana.. sama seperti maradona gak.. tappi beliau hebat bukan.. hahhhaa..

Harap2 Argentina pun menang jugak lar.. ala.. titik je lar si mexico tu.. muahahhahaa.. go Argentina..!

best2… eh tapi kan.. setiap kali kalau aku cakap Messi tu bf aku depan Mr.Shyir kan.. dia hangin je.. muahhaha.. berbulu je taw.. wakkakaka… takpe2..if baby dalam perut ni lelaki.. sok2 besar  gagah seperti OZIL dan MESSI ok.. hebat! hehehe…

dah2.. penyokong england jangan kecewa ok… meh join sokong team lain plak.. alar takpe tak setia.. bukan player England tu kenal kita pun.. muahahha…

1 comment:

♥ QaseH ♥ said...

kiter lak sokong jerman ngan spai,,,

siap bet ngan kwn2 kerja...

saper kalah dpt masuk final kena bljer top up 30 u,,,

hado,,

dasyat penagn bola