Pages

Monday, February 16, 2009

BZ for 2day

Biasala klu dah monday morning..
pasti bz ngn kerja yg tertunggak last week..
walaupun..ye...ari isnin adalah ari kemalasan tk masuk kerja...
apa kan daya..aku byk email n request nk dibuat....

but..b4 g kerja..
sempat jer g sarapan kat luar...
pi sarap kt Kem Sikamat...
nasi lemakn roti telurnya amat lar sedap...
daku suka okay...
dulu slalu gak bekpes kat situ after g jogging ngn family aku..
but now..dah lama sgt tak jogging atas sebab ke"bz"an & kemalasan..
makanya udah lama tak singgah situ....

dek kerana sedap..
ye..aku mmg asik lupa n lupa nk amik pic lagi...
ingat nk kasik korang terliur..
tpi nxt time je lar..klu aku ingat lar...
after that...terus masuk opis...

disebabkan ke"BZ"an...
so..aku sudah kan lar keja aku tue...
ke"BZ"an aku juga disebabkan pasal pakej genting yg aku promot tue..
ramai plak yg nak g...
tanya macam2...

itu sajork...and sape2 yg nak pakej tu roger aku yer...xpaham ke..buleh tnyo...

p/s:Pakej genting tu mmg hangat skang...jemput pilih dan beli eh..xrugi pon..

2 comments:

KhaLifah feDi said...

nk tanyer cmner cik ann.ko post n3 tue kat blog ko lah sng sikit aq nk refer ok...

Ann GreenStrawberry said...

opps..xfaham apa ko nyer soklan ler...?