Pages

Monday, February 9, 2009

Selesai sudah

dlm entry lepas aku ade bg taw yg aku addicted kat sinetron jelita kan...
now citer tu aku dah abiskan tgk...
sume episode aku dah selesaikan..
ending dia best jugak lar..
xde lar aku terase vudus bila ikut citer nie...
atlast..si jelita ngn erlangga..bayu plak lumpuh..
kartika n lirna dah baik..
vivian plak kena maki hamun dek kartika...

no wonder saper yg ikut citer nie..
pasti nk tgk ending smpai abis..
tp kesian kat bayu lar..byk pegorbanan yg dia dah buat...
smpai lumpuh pun dia still xdapt jelita..
cuma dia puas hati dapat mecintai jelita..
walaupun jelita mencintai erlangga jer..

aku bg korang tgk pat last jer...
tp xbest lar sbb korang xtaw tgh2 citer nyer camner..
anak jelita tu camner,apa jadi kat dewi n family jelita..
mak bapak erlangga tu camner...
so nk tak nak ikut lar citer tu..
tu pun klu nak feel..hehheeh...





Ini lah akibatnya klu dah addicted..
mesti nk tgk smpai abis..
Bayu n erlangga sama ensem...hahhaha...
yg pasti aku dh xder lar nk tgk citer ni kat tv dah...
ehhehe...



7 comments:

cik miera said...

ala.. kite xdapat nengok sampai habes sinetron jelita tuh.. huhuhuhuhu

Ann GreenStrawberry said...

xik miera...
naper tak tgk..layan taw citer nie....
ann dh kasi last episdod...tgk ler..
huhuhuh..

wiseman1stopcentre said...

adoi ya...minat citer indo gak ye?..besar pengaruh citer indo ni kat rakyat malaysia!...heheheh
cinta...mati..berebut harta...hehhe,..emosi kaco..
pe2 hal stay cute!..positif

Ann GreenStrawberry said...

ade citer2 je yg minat nak tgk..
klu dah layan 1st episod..
mmg addicted pastu..

Nazneen said...

Eeee, tak suka ah! I mean, aku pun addicted gak. Tapi cerita ni mcm tak betul oh. Kalau tengokkan, semua benda buruk, slalu jadi kat Bayu/Jelita. Benda yang memuaskan, kena dekat orang kaya2 tu. And all of this sebab apa? Bapak Bayu, Lirna, and Danu. Pelikkan? Kenapa Lirna ngn Danu tu mcm biasa je. Jumpa dengan Kartika pun skit je. Jelita tu. Pergh, semua kena. Bayu pun sama la. Lastly, Erlangga, yang sakit, dan balik dari London.. dapat Jelita. Hero(Bayu) yang ktorang harapkan dapat Jelita.. tak dapat Jelita. Lumpuh lak tu..

Gila ah, cerita ni memang tak betul. Tapi ironic gila, aku leh addicted. X___X;

Nazneen said...

Oyeah, sorry tiba2 muncul dari mana2 tah. Tengah google under nama Jelita. So, terjumpa blog ni [:

Ann GreenStrawberry said...

Nazneen : klu dah addicted mmg begitu..hmmm..actly citer ni byk tak logiknya...tapi nk wat camner dah citer...hahahahah..