Pages

Tuesday, February 24, 2009

Yong Tau Foo Sup yg best

balik dari family day tu..
pas dah segar..
chill jap ngn family..
nk tido dah petang sgt..
lagi pun dah tido dlm keta.
pas maghrib g makan kat benteng..
Yakni.. di pekan semban...

Ini lah benteng yg ku kata kan..Lokasi nya kat ngn Bank Rakyat semban..alar dari main road pun ko leh nampak dah..area tu ptg dlm kul 6 dah close..sbb tapak gerai nie tgh2 jalan antara bangunan...happening gak makan kat sini..macam2 pilihan ader...cam ade satu tempat kat JB tu gak..blakang hotel vista..tu mmg celah2 bangunan...byk pilihan ade weh...cuma yg tu tak berbumbung..yang nie class sket...sbb tue ada bumbung...gerai yg aku nk makan young tau foo tue kat tengah...klu k g mam cari kat situ k..

Aku penuh sabaw menati makana..heehe..adeQ yg sibuk nak inteprem...muka aku yg sakit gitu...ada ker?..boley lar..selsema n panas badan....
makanya..air barli lar buat aku..yuhoooo....penyejuk badan...heehehe....padahal mase tu nak flatt dah..penat tak hilang lagi..


Ni yong Tau Foo sup..sup dia best....pastu buh sket cili dia..walahh....!!!! sape2 org semban nk cuba..sila2 lar dtg k...

pas mam g jenguk nenek aku sat..
n balik umah...
terus tido tak hngat...
hahahahha...
sbb sok nak g umah ibu mertuaku...
ceaaaawaahhh...!!!

p/s: makan itu best..lalallalala...


3 comments:

Anis Mohd said...

nak sket ....

Ann GreenStrawberry said...

boley2..
huhu

KhaLifah feDI said...

ea tak syak ag.mkn etu bes tyme pewrut sdg bergendang2 kn2..hehehe