Pages

Thursday, February 12, 2009

apakah "bunyi" itu? Misteri Lagi...

Last nyte aku tido agak lmbat lar...
sbb berwebcam dgn Mr. Shyir...
g opis pun ngntuk jer....
naper aku ngntuk jer...?
sbb sedang aku enak ber webcam..
tetiba bunyi yg agak pelik kat tepi tingkap aku nie...
ahhh sudahhh..apakah"bunyi" itu?
agak cuak gak lar..
bunyi cam ade benda gesel2,kuis2, n ketuk2..
tapi kejap je lar...adduuhhhh....
bikin aku cuak nie..
dgn pantas aku terus panggil adik laki aku tuh...
suh dia usha tingkap..
sbb aku tak brani..hahahaha...
pastu..dan..dan..aku terus bukak zikir munajat kat you tube...
smbung layan webcam sampai kul 1.15 camtu...
nk tido hati xtenang....
mlm tadi aku tido bukak lampu lagi..
hahahha..punye penakut....
subuh baru aku tutup lampu...

actly ni 2nd time aku dgr bunyi pelik tue..
yg 1st mase aku study dulu..
wat assignment smpai ke pagi...
aleh2...terdongar lar pulak..
haduhhh..gerun seh..
terus siapkn assgnmnt tuh..
tido dlm sejam jer..
kul 6 aku dah bngun nak g class plak...

ntah lar aku tak taw nak kata area kawasan umah aku nie...
nk kata seram..umah kawasan terbuka..
cuma belakang umah tu bukit bukau lar..
blkang gunung angsi...*korang taw x?
sume adik badik aku dah kena..last 2 week maksu aku...
hmmm...cuma mama papa je blom kot...
tadi buat family baca yassin..anak banak jer...
pastu air tu simbah keliling umah...
mudah mudahan xde apa...
risau gak...

p/s: harap aku dapat tido lena malam nie

4 comments:

Sweet Thinker said...

jeng jeng. apekah itu?

ST - http://globe.thinker.my/

KhaLifah feDi said...

jgn biarkan hidup kamu diselubungi misteri kay cik ann

Raihanna said...

eh ann.. gunung angsi... umah ann dekat ulu bendul ke.... hurmmm.... takut nye ann ade bunyi pelik2 cmtu...

Ann GreenStrawberry said...

xde lar nk kata dekat..
tp klu nk g pilah lalu umah ann dulu..
area umah membelakangkan g.angsi..
yup...cuak gak lar Rai...
mcm2 lar dgr citer dr penduduk kat sini..
tawakal je...