Pages

Saturday, February 21, 2009

Happy genting Days!! Buy & Grab Now!!!

Ini adalah Sticky Mode sajer..New entry daku kat bawah yer...
-------------------------------------------------------------------------------------

Salam semua..
sebelum tu just nak tanye..ada2 sape2 berminat nak bercuti ke genting highland tak? dari skrng hingga bulan 8 nie? klu ader..bagus..sbb sticky mode entry ni amat lar berguna. Before tue, saya intro sket napa saya jual pakej genting nie...okay...saya berkerja dgn travel agensi..jadi company saya telah dilantik oleh sales genting utk menjual pakej ke genting..so,tak yah ragu2..ini mmg betul  dan xtipu nyer...

saya terang sket nyer pasal pakej ni..Sekarang nie genting tgh wat promotion utk holiday ke genting.. jadi, tawaran yg menarik mmg byk dan harga pun murah. Pakej terendah adalah Rm38.80 per room utk 2D1M..dan saya rase anda mampu utk beli..Bagaimana?? okay..senang jer..tawaran utk beli pakej2 tersebut start dari sekarang hingga 31 mac 2009 nie.. apabila anda dah beli pakej tersebut,anda akan diberi voucher..dan voucher anda itu akan valid sehingga 31 Aug 2009...hmmm..tak taw date nk pergi bila kan? xper...anda boley pergi bila2 masa sblm 31 Aug tue..dan pakej ini juga hanya sah jika anda pergi pada waktu low season iaitu check in hari Ahad sehingga Khamis sahaja..refer pada chart genting
Hari Jumaat & Sabtu serta public holiday yg jatuh pada hari low season harga kembali normal. 

Jika anda nak beli direct to genting sales pun boley..genting akan buka promotion day kat MATTA FAIR 13-15 mac kat pwtc..dia pun akan jual pakej yg sama cam saya  buat..yg beza nya company saya dilantik utk jadi sales genting...tapi bila u all pergi kat booth tue..sure akan beratur panjang..dan diorang wat promo tu pun base 3 hari tu saja..so,saya cuma permudahkan utk anda membeli..cara yg kami guna sma saje..

Harap anda faham dengan explaination yg saya berikan. klu tak faham just bg taw saya...Rebut lar peluang yang ada skarang...!!! Bagi taw kawan2 anda yg lain..utk detail sila lihat dibawah :-

-------------------------------------------------------------------------------------------------
HAPPY GENTING DAYS!!!

Unbeatable bargains up for grabs!!!

This Promotional package are available from  14th FEB to 31st MAR 2009. Booking and Buy Now!!!

 

2D/1N (Inclusive : Room + breakfast for 2 person )

  • First World Hotel (Standard Room)  RM 38.80 per room
  • First World Hotel (Deluxe Room) RM 88.80 per room
  • Theme Park Hotel (Superior Room) RM 78.80 per room
  • Resort Hotel (Deluxe Room) RM 128.80 per room

 

3D/2N (Inclusive : Room + Breakfast for 2 person + International show “Dreamz”

  • First World Hotel (Standard Room)  RM 177.60  per room
  • First World Hotel (Deluxe Room) RM 277.60  per room
  • Theme Park Hotel (Superior Room) RM 277.60  per room
  • Resort Hotel (Deluxe Room) RM 377.60 per room

 

2D/1N (Inclusive : Room +Breakfast for 2 person + Outdoor Theme park / Buffet Lunch / International show “Dreamz”)

  • First World Hotel (Standard Room)  RM 98.80  per room
  • Theme Park Hotel (Superior Room) RM 148.80  per room

 

AWANA HOTELS & RESORT

 

Awana Genting RM 208.00 per room

2D/1N Refreshing Free & Easy

  • One night stay
  • Buffet breakfast
  • Meal Vouchers
  • Return Genting Skyway
  • 20% off on green fees

 

Awana Langkawi RM 378.00 per room

3D/2N Island Relaxation

  • TWO Nights stay
  • Daily Buffet Breakfast
  • ONE buffet Dinner
  • Free return Airport transfer
  • 15% off on water sport facilities

 

Awana Kijal Rm 378.00 per room

3D/2N Room + Breakfast

 

Note : Valid until 20th Aug 2009(Low season) .Please refer to respective seasonal char of Awana hotel & Resort . Other Term & Conditions apply

 

INTERNATIONAL SHOW “DREAMZ”

PS1      RM 78.00 (Adult)        RM 40.00 (Child)

PS2      RM 68.00 (Adult)        RM 40.00 (Child)

PS3      RM 58.00 (Adult)        RM 40.00 (Child)

 

THEME PARK

One day unlimited Rides Pass

                                                            NOW                          NORMAL PRICE

All Park                                    RM 28.00 (child)                      RM 36.00 (Child)

                                                     RM 40.00 (Adult)                    RM 51.00 (Adult)

 

Outdoor  Theme Park           RM 20.00 (child)                      RM 36.00 (Child)

                                                       RM 30.00 (Adult)                    RM 38.00 (Adult)

 

Indoor Theme Park             RM 18.00 (child)                      RM 24.00 (Child)

                                                     RM 20.00 (Adult)                    RM 56.00 (Adult)

 

Snow World                             RM 12.00 (Adult/child)            RM 17.00 (Adult/Child)

                       

Sky Venture                             RM 26.00 (child)                      RM 40.00 (Child)

                                                      RM 30.00 (Adult)                    RM 50.00 (Adult)

 

Skyway (Return)                    RM 8.00 (Return trip)

 Valid until 30th Aug 2009


Remarks

1.      Validity Packages

·        2D/1N : 25th Feb till 20th Aug 2009 (Low Season)

·        3D/2N holiday package at GHR is valid 30th Jun 2009

2.      Promotional start from 15th Feb until 31st March 2009 only. Grab it!

3.      Payment method by Cheque, Maybank / Maybank 2U,CimbClicks, ATM / Bank In, Bank Transfer / TT / Wire

4.      Once purchase, the package voucher will sent to you

5.      This package is valid for Low season chart only (Sunday to Thursday & Public,Eve holiday not included)

 

For further enquiry please contact me by message (FB/FS/MS) or email at ain.bashir@yahoo.com.my

 

Regards,

Ain @ Ann

Aliman Travel Sdn Bhd


6 comments:

Raihanna said...

Wah Ann.... Rai berminat nie.... hebatnya promosi nie.....kalau untuk family pon leh ek...

Ann GreenStrawberry said...

Boley jer rai...
family pon boley g....
make sure rai dah balik sini time tu...

lya said...

ahha 4yi , lya x penah gi genting
malu nk ngaku

Ann GreenStrawberry said...

jom lar g genting...
heheeh

.::Pu3 Kirana::. said...

wow!
iklan baik punyeeeee...
pu3 pun berminat ni..
nak kena kabor sama mama abah..
mmg ada plan nak g sana cuti nanti..

thanx alot 4 dat information!
hiyak!

Ann GreenStrawberry said...

ok no problem..
tpi kena baca iklan tu betul2...