Pages

Monday, February 22, 2010

Hagemaru Vs Ahmad Fahmi

Last Weekend.. macam biasa.. Ahmad Fahmi n Ahmad Faris datang lepak dirumah aku.. so biasa lar.. kalau budak berdua ni dah datang..umah tak yah cakap ar.. riuh semedang jer...hehehe

nak jadi cerita... malam sabtu tu.. dah kul 11 malam kot..budak kecik ni tak nak lar tido2..selagi orang ramai2 duk tgk tv lagi.. nak men jer...bergurau jer lar.. nak2 dah dekat 9 bulan ni.. macam2 lar pael dia...

mula2 ko tengok dulu muka hensem ni... amacam..??? ada cam omputih tak..? owwwhhh... dia ni kan.pandai sungguh kalau orang halakan camera kat dia.. especially kalau dah nampak lampu merah tu nyala..so.. dia akan buat aksi macam ni..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

see... ada macam hagemaru tak? owh.. if korang tengok kartun tu kat chanel 611 tu lar kan,...
pastu shot lain...dia steady lagi...pastu kan..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

again wat muka gini.. hahahahha.. kelakar sungguh...
skang ni dah pandai nak meniti2 ni...merangkak dah laju.. nak berjalan pulak.. hehehe..pastu lagi sekali..lampu merah nyala..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

lagi sekali hokkaayyyy.. xpaham aku.napa si kecik ni wat aksi manja gitu.. ahahhhaa..n pastu dia......
steady balik... ok cooll ha...tapi yang aku tak boleh blah.. suruh dia baring.. and lagi sekali menyala lar lampu merah camera....dannn..... dia bagi aku...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ini pulakkkkkk!!! haiiiyaaaakkkkkkkkkkkkkkk!!!... mangikik-ngikik aku gelak malam tu.. hahahah.. dah macam kartun Rugrats tu... hahahh... sengal tol.... dah ler cumel sokmo wat gitu..cam atuk xde gigi..wakakakkaka.. lawakkk toll lar si kecik ni.... happening giler....
tu sebab lidah dia tersentel tu..macam hagemaru.. hahhaha.... adoi... fahmi..fahmi... lawak sungguh dengan si kecik ni.. hahahaha...apa2 pun..aku enjoy betul bila diorang datang umah ni...sangat hepi... Mr.Shyir pun sama.. siap sanggup tak kemana..demi si kecik yang comel itu.. hahha... cute giler.... sweett kan.. nanti ada anak lagi lar sweeetttt, hehehhe

p/s : ampoonn!! ye semua.. AGS sangat bz dengan kerja2 yang ada... sbb terpaksa menggantikan kerja staff cuti bersalin...


7 comments:

asna cute said...

comellllllnyaaaaaaa~

Ann GreenStrawberry said...

Asna : huhuh... macam2 muka pelik si kecik ni buat..

yantea said...

comelnye die... mmg saye inpikan baby yg comel & bijak mcm ni.. insyaAllah, 7 bulan je lagi..

[z@ck] said...

alahai..
comel nya baby tuuu

Ann GreenStrawberry said...

yantea : hehehehe.. aminnn...

zack : comel tapi cam2 peel dia buat

zaidani said...

eiii btul2 cam hagemaru..msti mak dia selalu tgk hagemaru

Ann GreenStrawberry said...

Zaidani : haaaa..sangat2 betul..masa mak dia mengandungkan fahmi tu..mmg hari2 duk melayan citer hagemaru tuh.. hahahaha..