Pages

Wednesday, February 3, 2010

tolong bagi pendapat sket bleh..?

 

DSC04430Mula2 ko tengok muka tuan blog nie.. ok dah ye...!! bismillahhh.....

hmmm.. wehhhh uolsss.. ai nak minta tulun ni.. vley dak??? hmmm.camni... on 7th Feb ni Birthday mr.Shyir.. so korang rasa2 lar kan.. apa best gift yang boleh aku bagi kat dia..? means hadiah lar kan...?? agak2 apa eh.. aku dah buntu lar wehhhh.... DSC04432

plus uolls taw lar kan laki aku ni camne kan? hahahha... mmg tang2 pic ni..sure kornag paham ar... tak yah mention dah... DSC04433hmmmm tolong.. tolong ar aku.. sayang aku dak?? ehehhee... bagi pendapat k...

nak ikutkan Mr.Shyir adalah beberapa hadiah yang dia mintak dan aku rasa mmg aku tak mampu ar nak bagi... wkakka... ade ke keta camry suh aku bg dia... hahaha.. kem salam jawapan aku..

so.. meh semakkan otak uollss pk best gift yang aku boleh bagi...kita sama pk ok???

sayang... uolllsssss.. heheheheh <--------- bodek kah?

10 comments:

♥ QaseH ♥ said...

jam tangan swatch

ciare (^_^)v said...

wuahhh sgt lemah memikiorkan bab adiah utk lelaki ni.apa kata bwak g vacation sajooo :D

Lynda said...

beli je keta camry kat tamiya..ok gak minta camry rhs minta audi-q8.sengaltul.hehehe

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : huhuh.. jam dah bnayak.. dan tak terpakai dah.. hahah

ciare : mmg ai pun lemah u bab2 ni.. hehhehe.. vacationn. hmm. no..no. he suppose bring me.. ai kudukut wakkakakak

lynda : hahaaha... kang menangis 44 hari sbb ngdapa camry kecik jer.. ahhaha

♥ QaseH ♥ said...

ps3

♥ QaseH ♥ said...

potret ann with hubby u la.....

remote-Controlled Flying Helicopters

Dunhill Fresh

silver shadow Davidoff

Unforgiveable by Sean Puffy Combs

[z@ck] said...

jam tangan..
perfume..
wallet..

top 3 tuh.

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hmmm akan dipikir kan..

Zack : ha tu lar kan..

asna cute said...

candle light dinner di umah dlm suasana romantik N seksi hehe ;)

Ann GreenStrawberry said...

asna : hmmm..cam best je idea tu kan.. hehehhee...bukan setakat seksi.. tettttttttttttttt... hehehhee