Pages

Tuesday, February 23, 2010

New Look My Blogspot.

Salam Semua... Lately ni aku agak lambat sangat lar nak menghapdate blog ni..seyes ok.. dah laptop aku dah nazak.. so tengah tgu new one punya... beli destop terus... lagi senang... latop lama bukan nazak sangat lar..cuba bila dia dah over heater teruss paapppppp.. padam.. hmm..kadang2 tu tension lar..kerja2 tak sempat nak save... aku dah pakai cooler master ke apa bendanya tu,,, pun tak jalan... sangat baik lar laptop aku ni.. sudhnya fan dia rosak kot.. malas nak hantar specialist bagai ni... dah lar brand NEC.. so susah ler kan.. melainkan..inalillah kan laptop tu... hahaha...

tu baru mukadimah ye....

ni aku nak citer sume dah taw kan aku dah tukar sket aku nye blog background color n banner..

like thiss...!!

So okay tak gini... nampak cool ke tak? ni pun tak abis edit lagi... tgu Mr.Shyir betul2 free baru dia nak manage blog ni.. owh ye.!! creadit pada Mr.Shyir..sbb dia yang selalu godam n manage blog aku.. aku tukang update jer.. heheheh...

anyway...bila aku dah free sket..aku akan update dengan jayanya k...di sebabkan laptop wat hal aku pun sama malasssss semedang jer.. hehhehehe...

chow!



4 comments:

aDieyZa said...

cool!!!

zana xtgk sgt pun layout akk sbb zana lbh suka tgk muka akk.. hehehehe

layout baru ni nmpk lebih matang..

Ann GreenStrawberry said...

Zana : Amboiiii... tgk muka lak.. ihihi..malu ler ai gini.. heheh... cool babeh.. hehe

Miss Moon said...

bagus ada hubby tolong bantu edit blog

dear k moon ada wat free giveaway kalau berminat ley join http://miera301.blogspot.com/2010/02/free-photoshoot-giveaway.html

Ann GreenStrawberry said...

Kak moon : hahah.. tu lar..hari tu buat tak nice2..sekali bising pulak si hubby ni... so biar dia yang manage ke hapa.. ai buat n3 jer.. hahah

owh yeke.. nanti ann terjah.. huh