Pages

Tuesday, February 2, 2010

Sudah 1 year rupanya

Diam tak diam.. dan aku tak perasan pulak yang aku ni dah berblogging selama 1 year... wahhhhh!! teruja nokkk...  semalam lar sepatutnya.. tapi lupa lar plak.. tengok2 balik... eh2... setahun dah ke? hehehhehe...

Syukur lar larkan... ternyata dunia blog ni bukan setakat kita mematang kita. tapi juga berkongsi sesama manusia.. bukan lar berkongsi laki ke hapa.. i means kongsi ilmu lar kan.. macam2 lar cerita itu ini.. tutorial dan sebagainya...

tak lupa juga.. dunia blog ni juga dapat kita mencari kenalan baru juga kan? hmm.. im happy to be friends with u guys... thank you kerna sudi membaca blog saya yang tak seberapa ni... blog yang kadang2 n3 nye tak bermotif sungguh... those yang menjadi follower pun tq jugak...

pendek kata..hmmm..panjang tak  kata apa2 pun.....

hahhahahahaa..

ok2..  kalau tak disebabkan Mr.Shyir yang izinkan buat blog ni... tak lar aku berblog.. ni pun dia kata ok lar berblogging nie... ianya sebuah diari on9 yang boleh kita share dgn kawan2 disini..

berblogging juga tak perlu menceritakan 100% hal2 kita pada semua.. yang mna boleh kongsi kita kongsi.. betul dak... orang kata Sharing is Caring right? but not total of our life to be share..

kesimpulannya.. tahniah lar kepada diri ku ini.. sbb dalam masa 1 year jer dah beratus n3 aku buat.... dan n3 tersebut ada pembaca2nya.. tq lar... insyaAllah Panjang umur masih ada lar n3 yang berikutnya.. biar nanti bila dah ada anak2.. so diorang bleh tahu cerita2 maknya dulu... owhh..ssweetttt... hhhehehe.. kalau dulu pakau diari tulis2..now nak.. ko baca lar kat blog ni ha.. hehehe...

once again... Thanks to all.. mwahh2..

p/s : hmmm.. nk wat n3 resepi lar.. hehehe.

3 comments:

♥ QaseH ♥ said...

bgus2,,,,

mAr@ZiEy said...

Happy 1st Anniversary for ur blog..ni mesti wat mkn2 ni..hehehe

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hehehehe.. wink2..

Mar : tocei.. bak present.. hiihihihih