Pages

Monday, February 1, 2010

Makan-Makan, Dinner - Dinner

Salam isnin semua.. Alhamdulillah bertemu kita dalam dunia blog nie.. hhehe.. camner ? sihat dak? hehe.. yang sihat ok jer.. yang tak sihat ko pi cari ubat skang n resttt.. wahhh dah marah pulak ek.. hehehee...

Jumaat malam tu rasa cam malas nak makan luar.. mula2 plan nak makan kat cyberjaya.. sudahnye malas terus g sekitar seremban jer...

DSC04396

Suami isteri yang sengal ini.. hehehe.. ya Amponnn!! again.. my botok. eh? cam dah kecik je kan..ahaksss!!!DSC04399

Mula2 sampai punya lar ramai orang.. tapi takpe..servis ini adalah cepat even ramai ok. hehhe.. tapi cam biasa lar kan laki bini ni.. DSC04400

We ousl bukan berdua jer.. tapi ado sekali mak pak aku... hahahhaa.. opcos lar our big sponsor is our beloved father lar.. hhhahhaa....maceh2..macehc.2 DSC04401

menggelitis ar kan dua2 ni.. kata adik n kakak... so mulut kena sama.. hahaha.. nak pancung je mulut adik aku nie.. hasiihhhaa!! DSC04402

owh.. makanan dah smpai.. makan2.. ehhehe.. sedapppp mehhh... hehehhe DSC04403 yang angah plak sibuk dok main games.. makan2 ada lah best.. hehe

eh2..ingat apa? aku tak diet ke ? helloooo.. aku tak makan nasi taw.. cuit2 gitu jer... hehehhee.. ok lar kan...

p/s : hmmm.. lesen udah mati... hidupkan lar hari ini.. hehhhe

3 comments:

iqafi said...

haish..dah kawen2 pun bapak sponser agi ni..;-)

sepatutnye menantu blanja bapak mentua
:-P

♥ QaseH ♥ said...

hehehe,,,botox da kecik ea,,,

tahniah,,,hehehe

truskan lg,,,,

tp x der la beso pun,,,,

Ann GreenStrawberry said...

Iqafi : hhuhuhuh.. nak wat camne.. nak belanja bapak tak kasi.. wakakak.. kami tadah perut sudah... hahaha..

Qaseh : miahhahaah.. botox kecik? lepas tu kembung balik.. ehhee