Pages

Wednesday, February 10, 2010

Majlis Risik Tunang SIL

Ahad lepas bangun pas subuh tu..terus tolong mak mertua aku masak2 untuk majlis risik tunang kul 11.30 am tu... majlis buat kecik2 jer.. antara family jer.. tak lar macam yang biasa2 tu kan.. so prepare ler apa yang patut.. pastu aku stop g buat bakul hantaran pulak.. ye lar benda tu tak siap lar plak kan.. harus lar aku yang buat..~~ ccceecece..nak kata aku kreatip plak.. hahahaha...



Suami isteri yang sudah siap tinggal menanti tetamu datang...tema semua adalah jubah.. termasuk laki aku k... santek dan hensem kah kami? wkakakakakkaa.... fyi, those yang dah taw family mertua aku camne.. alhamdulillah.. ye! mereka adalah dikalangan alim2 tu.. jadi aku takde masalah pun.. hehehe... oseemmm ar..! hehehe

Setelah mereka datang dan bincang2... SIL in law perempuan yang sulong..erm.. anak 4 dari 8 beradik.. jari manis disarung cincin..aku mmg duk dapur jer.. malas nak join berbincang pun.. hahahhaa...
ni lar perempuan yang mengaku sok sok suci deh.. hahahha... menyembunyi kegemukan kelemakan disebalik jubah hitam tersebut.. wkakakakakkakaa....
kek dari family lelaki..Selamat Bertunang Ummar dan Safiyyah...
ok fine! Mr.Shyir selalu wat muka gitu..aku pun dah tak taw nak kata apa dah.. belasah je lar..oleh sebab malas nak bazir2kan.. dan juga oleh sebab besday Mr.Syir sekali.. so tumpang je lar kek tu.. ahhahah..gile keji punye bini.. alar bukan apa.. kan membazir beli kek lagi sedangkan dah ada kan? kan?,..ishhh tak baek taw...
again... ah lantak lar.. yang bertudung purple tu adalah SIL aku yang bertunang tu... hehehe.. kawen insyaAllah lepas raya.. hmmm.. aminnnn...

p/s : amponnn semua.. ai lambat update cuz nak nyiapkan kerja2 yang tertunggak ni ha.. sbor.. ada n3 lain nyusul pas ni..



9 comments:

ciare (^_^)v said...

sedapnye kek..huuu

ehh cantek la warna bg baru ni..biruu..sejukk mata :)

Ann GreenStrawberry said...

Ciare : hehehe.. sedap kan..? ann tak makan sangat pun..cuit gitu.. manis ler...heeh

owh yeke.. tQ2..hehehe

asna cute said...

wahh! teringin jugak nk berjubah. insyallah coming soon ;)

Ann GreenStrawberry said...

asna: huhuhu.. buleh2...aminnnn

atty's said...

2 in 1 kiranya majlis ..takyah bazir2 beli kek lagi..

Ann GreenStrawberry said...

attys : ha.. betul tu kak. jimat ler.. hehehe

Raihanna said...

hehhee..
ann..
nape your hubby wat muke gitu....
hehehhehee..
comel betul la korang nie...
hik2

Ann GreenStrawberry said...

Rai : hahaha.. dia mmg gitu rai... suka sangat wat2 tak cover tu.. haisshh susah mau kata...

SUHAIDA SUPALIO said...

salam berkenalan
suhaidasupalio.blogspot.com