Pages

Tuesday, March 23, 2010

Green Day Mr & Mrs GreenStrawberry

Salam semua…. Sihat2 ke uolls..? alhamdulillah..sihat jugak uollskan.. yang aku ni je tak sihat.. sbb Allah yang bagi tak shiat tue.. Redha je… walaupun masih dalam tak sihat.. tapi ku gagahkan diri jugak… weekend adalah weak… dah ok.. kepala pulak sakit… haishhh… semoga Allah bagi kesembuhan dengan cepatnya aminnnn…..

ok.. back to the story.. ok fine.. ni story dua minggu lepas.. ok bagus tak aku baru nak kuakan  en3 ni hari ni… haha… takpe2.. kira ampun lar k…DSC04657

lama rasanya tak berdik bergmbar sorang2 kan… asek en3 kosong je without pic.. nah aku hadiahkan kat korang… ni natural..aku tak pakai mekap hape pun.. eye liner sajor…

DSC04660

al kisahnya ade kenduri kawen kat belakang umah nenek aku.. so were one family are invited.. so both laki bini pakai color hijo… sonang.. sekali p kenduri tu… tema hijo pulak… halamakkkk….sepoiiil toll… tapi takpe lar… leh masuk team.. hahahaha

DSC04659   ok fine… dah lama korang tak nengok muka giler kami kan..? nah! silakan.. laki aku time nak hauk nak pi makan kenduri.. lapor katanya… jadi muka cam dah kena sumpah dah tu.. wkakakakkaa.. amponnn ye suamiku… happy life together…DSC04658 last but not least.. tuan tanah kedaung ni ha…. hmm.. adakah botox ko tidak menonjol sudah??? hahahaha…. slim ke pp tu? yang hadooo.. hahahaha…

tu je nak citer.. kang aku rajin aku tmabh n3.. kalau tak.. takdo lar jawapnye.. hehehe

p/s: huwarrgggggggggg.. kenapakah? apakah? mengapakah? hhmmmm

4 comments:

Miss Moon said...

tak pa ain wooo kesengalan kowang berdua la yg akak suka tgkkkkkkkkkkkk yg penting kiter hepppiiiiiiiiiiiiiiii

Ann GreenStrawberry said...

Miss moon : haahhah.. yang fenting kena hepiii..

nornazliana said...

wahh fmly bahagia..

Ann GreenStrawberry said...

nornazliana : aminn...