Pages

Thursday, March 25, 2010

Oleh kerna Iklan, terus ke PH

uittt.. AGS skang ni main short form je kan.. hahaha… welll!! M katanya.. hmmmm.. tu lar bebalik pada tajuk tu.. mmg pun.. oleh kerna iklan yang poyoooss kata sodap sodap tu.. maka aku ngn laki aku pun terpengaruh… terus shoot je Pizza hut tu kan….

Gi je lar kat Pizza Hut Giant senawang tu ha…dokek ngn umah tak yah nak g jejauh sangat kan… ok fine! masuk2.. masih tak ramai orang… order set yang baru tu kan.. alar.. yang korang tengok ada silang2 atas pizza tu… ha tu lar aku order ah apa namanya tah… Mr.Shyir yang order.. ai ok jer…DSC04678

Sementara tgu Pizza siap… so aku buat puzzle yang hadoo kat meja tu… layankan lar… nanti tak lar rasa lambat ke hapa kan,, bagus pizza wat style camni… kalau boleh provide sekali buku puzzle ke apa ke hek…hahaDSC04680

Dan Mr.Shyir… hmmm paham2 sudah…DSC04681

Pastu sibuk lar nak pic aku nih… hhuhuhuh.. uitt order ice lemon tea.. kemain tinggi gelasnya..sampai aku nak minum kena panjangkan leher ni.. taw lar kan..aku ni rendang berbuah 2..tettttttttttttttt.. hahahhaDSC04682

it was ok lar tak tgu lama sangat pun.. tapi abis lar puzzle yang hado kat situ aku siapkan….DSC04683

taaaarrrrrraaa..! makan dua orang pun dah cukup mengenyangkan… ok lar.. tak nipis tak tebal. rasa cam dominos pun hadooo gak.. eh… tetiba cam nak makan domino lak..ayookkkk!! sebut lagi…DSC04684

Thum up kat benda alah yang color oren ni.. benda ni agak baru jugak lar kan kat PH ni.. sebabnya dulu takdok pun.. kira cam nak service leh tekan benda tu kan….DSC04686

Takyah lar hegeh2 lar panggil budak2 service lambai2 gitu… senang ko tekan tak lama pastu dak2 ni datang lar… Service pun cepat lar kali ni… Dalam kul 8.50pm order gitu… after 17min tunggu .. ready to eat dah..  by 9.30 dah selesai makan…. cepat jugak lar..

Tak macam setengah outlet to.. haram jadah tol lambat giler service… ye aku paham ko tu delivery pun hado… tapi cust ramai je nunggu… mintak lasagna pun sket pun sampai 40min baru sampai.. apa kejadahnya kan…makanya… hilang kepercayaan terus nak makan kat outlet tu lagi… staff tak yah kata..sombong + main2  je wat keje + lalat lagi ada… haish tak dapat nak kata lar…

jadinya aku kasi thumb up kat Pizza hut Outlet Senawang… service anda cepat.. and next time mau makan kat situ lagi… sekian maseh…

p/s : aikk.. awal pulak wat n3… hehehe

4 comments:

asna cute said...

kak ann.. berbuah 2? hehehe mcm dpt tgkap jer dh maksud tue.. =)

If btul.. asna nk wish congratsss! =) take care ya~

Ann GreenStrawberry said...

Asna :
hmmm... berbuah dua? ada sebut kah.. jap tengok balik ayat... lorrr..ada pulekkk... hmmm..

eh asna ni... takpe2...kak ann aminn kan.. doa mu itu.. heheh

lina said...

betul..my sis buat birthday party anak dia pd 21.03.10. mmg cepat dan best

Ann GreenStrawberry said...

Lina : ha kan... terbaek betul...