Pages

Thursday, May 21, 2009

camera baru

semalam ya Ampoooonn!!! aku amat lar bz..giler weh..kerja bertubi2 nak kena buat...tapi takper...i ok jer.takde lar nk stress sgt..huhuhu..(ayat nk sedap hati..hahaha)...

since maksu nk kawen nie..aku pun dok ricky2 mana lar camera aku tuh...tanya2.rupanya dah jadi hak milik budak2 site...ate..dorang kat kerja project nie..haruslah kena guna camera..xkoser nak amik balik...aku ngn adeQ plak bising n goda2 papa suh beli camera baru..hahha..jahat toll..ingatkn tak dapat...sekali........


petang tu dapat camera baru..wakakka..camera ni tak lar canggih mana..asal buleh guna pakai kan...alar..brand olympus jer...ok lar kan...camera aku yg lama tu pun pakai olympus gak..so kali ni beli lar jugak...tetiba jer papa bagi aku cam tuh..waaahh! syurgaaaa...and bersyukur sgt...ade rezeki dapat beli camera gak...

aku nk racun lagi...nk beli nikon D60 tuh kat papa tak pun kat Mr.Shyir....wakakkakakak....buleh lar terus continue minat hobby aku n Mr.Shyir tuh..huhuhuh....
okay lar kan..dapat color biru...tapi dapat color merah lagi carrrrrreeee beb!!! ceaaaa...huhuh...

yang fenting ade camera utk aku menggedix...kasi camera ni menanah asik muka aku jerkkkk...muaaahhhaaa,,,

p/s: Mr.Shyir..bila nk wat photoshoot lagi,..???? i dah lama tak gedixx kan diri ni..hahahaah

3 comments:

Lynda said...

bestnya

Ann GreenStrawberry said...

bese2 jer

neezareef said...

mula2 camera biasa
nnti2 leh mntk yg luar biasa
hehehe