Pages

Thursday, May 21, 2009

cuti sempena kawenn...

oiiiittttt!!! jangan terkejut dgn title aku tuh...bukan aku yang kawenn.aku cuti sempena majlis perkahwinan MAKSU aku....hohhhoh...aku cuti kawen nati...akan diberitahu kemudian....huhuhuh.... 

okay..aku cuti tak lama pong...seperti biasa smpai ahad je lar.....ahd tu plak maybe aku naek Cameron sebab aku nk pi beli strawberry sajorkk..whattttt??? ko nak naek cameron semata nk beli Strawberry jer..??? jerrr?? dan jerrrrr?????? yelaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.....korang takkan taw...klu dah blog aku nie nama nye ANN GREENSTRAWBERRY.... apakah tanda nya aku ni gilakk strawberry..?? aku mengaku sungguh..dan skang aku ngidam giler nak makan strawberry....ye lar..kan dah 5 bulan nie....wkakakakakka....sengal punye ann..ko ingat ko peknenn???? buleh tak ko bersabar...kawen pon belum..huhu..yelar2.....jadinya wahai Mr.Shyir....bakal isteri mu ini amat lar fanatik terhadap buah strawberry tersebut...aku akan terjah cameron klu takde apa hal...huhu...

stoppp citer pasal strawberry bleh...???? okay2...

petang ni insyaAllah aku gerak balik T.I lagi..selagi majlis maksu ni tak selesai..selagi tu lar duk ulang alik...ye..!! mama pun dah call...byk keja nak kena buat..kepek tak pack lagi....itu ini..dah lar aku kena pakai inai utk maksu..deyyyy!!! xda org lain ke nokkk?? mak jugak ko suruhkan..suh ler anak buah yg lain...hahahahha......matik aku dia baca n3 neh..larrikkksssssss!!!

aktiviti sok melampau bz..aku kena wat itu ini..malam plak majlis nikah..hmm..aku nak overshadow pengantin bleh..?? waahahhaha...jahatttt...!!! byk sabor Ann ko pun tak lama lagi...hihihi....

sabtu majlis sanding...dan harus lar aku glamer lagikkk..wahahahhahaa....suka dow duk glem2 nieh..ahh!! tipu..xde makna nk glam..kena wat keja lagi ader..isssshh!!! 

so klu aku rajin isnin tuh ade lar n3 baru..klu tak...esoknye ler..hahahhahaha.....

take care dan natikan kepulanganku...wakakakakaka..

p/s: n3 auto publish..aku mungkin dah otw pun balik t.i.... missshhh ya alottt.... especially My CHENTA n also my MAMA..hihihi,..

4 comments:

mrs.edy said...

ann..nt post n3 kawen tu ek..
kite suke bab kawenkawen ni..
hihihi

neezareef said...

wah tajuknye menangkap..hehehhe..

atty's said...

kalu borong strawberry ingat ar kty nie eh.heheheh

Ann GreenStrawberry said...

mrs.edy: nt ann post n3 tuh..skang tgh penat lagi nie..huhu.

kak neeza : hahahhaha..tangkap leleh punyer

atty's: x g pun kak..sbb tak sempat...huhu