Pages

Monday, May 18, 2009

Mee Rebus Mastaghani

pagi sabtu we ouls g bekpes kat luar...malas nk makn kat umah..lagi pon dah lama nk makan mee rebus mastan...so weols ke pekan teluk intan..lagi mau setelkan hal2 yg berkaitan dgn kawin maksu nie...jadi harus ke pekan yer...
adeQ n her sis mmg macam nie...mood tgh lapaw tu...huhuh
we ols smpai kat kedai tu around 10 lar...ye...!! pagi2 mmg ramai org bekpes kat sini..n very the pemes mee rebus here...korang nampak menu tuh? tu jer yg ade kat kedai nie..ko mintak yg lain nan ado...ye....huhuhuh..harga pun murah...i lyykkeee!!!....
the best is..tahap kebersihan adalah A..walaupun kedai ni kecik....bersih wookkk!!!
teka2.. ni air apa?? ya betul BANDUNG JAGUNG....amat sedap.....
yang lagi best...air batu dia pakai abc tuh...perrhhh!! syiok wokk..dah lar panas2 dapat plak air camtu kan...

TARA>..................!!!!
ni lah MEE REBUS MASTAN....amat lar sedappppp melampau....seyes weeehh!!! aku habis licin sepinggan nie....tak penah bekpes banyak2..tapi dek sedap best giler... semua order mee rebus sebabnya...takde menu lain..ahahahhaahha....

sapa2 yg lalu ke,ade kampung kat sini ker..sila lar singgah kat kedai nie...berdepan dengan the stor teluk intan dan tepi lorong deret maybank...senang jer nak cari k...cuba lar weh....kira tak nyesal klu korang makn.....ehhehehhe.....(giler bersungguh promot aku pun tak taw apa motip...wakakaka..)

pastu we ouls masuk the store jap..pastu papa drop aku ngn adeQ kat menara condong lagik....

continue....

coooppp!!! btw..Awook dapat naeb juara...kira okay lar tuh.... janji dihati fans beliau he still juara kan...dengar2 dah dapat tawaran berlakon kat Jakarta da pun...arini si Awok n akim g sanunn....caaiiiyookk!!


p/s: bese2 je lar weekend nie... 

4 comments:

atty's said...

sedapnya nampak air bandung + jagung tuh..

mee rebus tu pun nmpk shedap sgt..

oh ye ke..2-2 tu dpt tawaran dah..murah rezeki..diaorg..

Ann GreenStrawberry said...

yeaahhh!!! sedap taw....kasik cuba taw...

haah...dgr2 lar...rezeki Allah kasi kat diorang...

neezareef said...

menarik nmpk kuah mi rebus tuh

Ann GreenStrawberry said...

mmg menarik pun kak...hehehhe