Pages

Friday, May 29, 2009

semuanya tak cukup...


muka fennaaaattttttttttt...


okay.....apa kena dgn tajuk aku kat atas tuh???? sebenarnya aku fenat dan fenat..banyak hal yang nak dilakukan..kadang2 ku rase tak berdaya dah..tapi apakan daya...kena buat jugak..utk ade rezeki dan pahala Allah berikan...amin..

lately nie aku adalah melampau2 bz nyer..kerja2 byk jer...insyaAllah lepas pertengahan bulan 6 semua kembali normal....aminnnnnnn lagi...yelar..mana taknya..baik ooo  group nak departure...mana f.i.t lagi...mana nak g trip vietnam nextweek,mana nak hndle kursus, mana nak p airport kul 2 pagi...arrgghhHhh!!! tension taw...hmmm...aku tak leh nak watper..pale otak nie nak cari rezeki dan malas nk ngeluh2...tak baekkkk...sebab ni sume rezeki Allah...jalankan je lar tanggungjawap kita tu...

sbb tu aku ni asyik penat..balik umah lesu jer kadang2 tuh...makan tak teratur...tido tak cukop...camner nak berseri camnie...adeeehhh!!!! aku nk pi wat seri muka buleh???? ishhh...kna larkan...tak lama dah nie..hohoho....so far..byk benda aku nk difikirkan..dan byk lagi tak cukop...yelar nak jugak puaskan hati....

bila lar aku boleh bercuti, bersantai, bershopping ker??(ehemmmm..!! dituju khas buat tunang tersayang...hihihi) anyway...aku minta maaf lar..klu kdg2 tuh..n3 aku tak bape molek n menarik..tapi aku cuba utk terus berupdate... yela.r...berblogging ni dah part of life pulak kan? hhuhuh...

okeehhhh!! Ann.........caiyok...!! caaaiiiyookk!! wink2..wink!!!!

9 comments:

.kakijalan. said...

sian kau eh.
nampak penat nya.
ada eyebag lagi.

atty's said...

sian ann..kalo ade masa take a rest k..

khaiza said...

sabar ann..take care..

neezareef said...

nk mintak reward la tu

Ann GreenStrawberry said...

kakijalan : mmg penat...tu muka pun tak best jr

attys: insyaAllah kak

Ann GreenStrawberry said...

khaiza: hmmm...tgk mensabar kan diri lar nih..hihhh

Ann GreenStrawberry said...

kak neeza : bak reward kasi sini..wakkakka

Dira Diya said...

hai there..
prev sy ni silent reader.. but not anymo lah kot..
suka la keje cam ann.. cm byk travel je.. xde la terperap dlm ofis 247..
eh ye ke gtu erk..
huhuhu..

Ann GreenStrawberry said...

Dira: hye....lar.naperjadisilent reader.? huhhuh...yup...byk jugak lar travelling..tapi kdg2 bosan gak.hihih....time travel tu byk ler tmpat g....