Pages

Friday, May 8, 2009

rahsia bz day

semalam kan aku on leave...jadi ade 1 n3 je aku bg utk sntapan mata korang..hahha...tu pun n3 panas kan,..? yee...aku mmg panas pun mase wat n3 tu..sekadar luahann.hhehe

arini aku bg lagik n3 baru..tu pun citer pasal semalam aku on leave tue sbb apa..hmm..mmg aku bz now semalam..giler..pagi2 aku nk g pej tuuuttt..utk setelkan hari yg akn tiba tu kan.....jadi setel sudah...(uikkss!! ni bukan kes yg company vungukkk tu k..ni lain...jgn memandai ko nk kaitkan..dusssyumm!!)

beliau yg poyos lagi gedix ketika ini...lalalla.......

pas setel tu..aku rush naek tren dari semban ke kajang.. hmm..biasa aku nek komuter yg bese tu...semalam lak aku naek yg ktmb tu..yg stok ke singapore-tumpat etc tu kan..alar..kira express tu lar... tapi yg ni ade 2 gerabak jer..yg ni guna utk express pagi..utk org g keja kat kl..so..dia ada selected station je benti...seremban-nilai-bangi-ukm-kajang-bts-kl central... adalah cuak ok naek tren tue...yelar pestime ko taw....mana taw dorang bawak aku terus naek butterworth ke kan? hahaha...nguk ngekk lagi sekalik...hahah..tapi bila aku taw ada turun kajang...hoooyyeee!! maka cepat lar aku sampai ke sanun...
i suke.. jugak..hahhaaa...

smpai sanun...mr.shyir udah smpai..selalu nye aku yg tgu dia..kali ni baguiiisshhh!! hehehe..terus we ouls rush g pej tuttttt gak...hahahhaha....malas aku nk ckp ko pk lar sendiri..hiiikksss..!! dari situ rush plak ke PWTC...menara dato' Onn..aku nk p submit lesen TG aku...fuuhhh!!! setel... mase ni dah kul 12.30...

rush plak g the mall..serbu SSM nk reg company baru MR.Shyir.. aku follow jer..tetapi..ade incident gak..tapi aku tak mo citer...gedebak gedebuk..!! siap kol 3...bagusss!! terus caboot g chow kit plak..aku nk cari something..... kat tempat tu aku dapat lar apa aku nak..hikkss!!! i lyke..pastu aku dapat lar jugak idea2 yg bernas...paaappp!! juga tak bley bagi taw...hahaha.. kejm tol ko ni Ann tak nak taw langsung..waaka..


kul 5 camtu chaloo kuar dari tempat tersbut...gerak pulang....tapi sangkuit dlam jem ...cam bese..we ouls maseih bersntai2 di petrol station cuz Mr.Shyir g solat.... pastu weolls terus g mam...adee sodap...smpai aku pun lupa nk amek gambo... (maceh..abang...banje sayang mam...hhikkss! i love u byak2..) 

pastu terus balik umah..hikkss!! makanya aku ponek...aka penat...hahha...bukak tv  tengok diari EXT...tengok2 adik ipar aku si Jay plak masuk tv..citer pasal AF masuk tuh...haha..taw ler presiden Aril Fc..ko inteprem ye Jay..kasi suh ARIL tu jumpa weols..huhuh...

p/s: arini mood okay lar....tambah rindu  plak kat Mr.Shyir....i sukkeee..i sukkeee..


4 comments:

neezareef said...

see..dah jmpa org tersayang trus sejuk..huhu..kalah siram air batu.. :P

Ann GreenStrawberry said...

sis neeza: tu lar pasal...hahahhaha....duk dalam air batu terus...hahahahha

atty's said...

nasib si syg leh cool..kan..diri..u..

Ann GreenStrawberry said...

atty's: cool tak cool jugak lar...ann plak jenis berangin sket..hahahahha...sekali hembus tercampak...hahaha