Pages

Tuesday, May 5, 2009

panggila Dinner

bangun jer tido petang tue...mama bagi taw..atuk sesak nafas..bawa dia g SALAM kat depan umah aku nie..pas maghrib tue mama n papa g jenguk dia kat sana...kot2 lar serius ke apa kan? Alhamdulillah..atuk tak apa2..cuma amek medical yg bese2 jer...seb baik tak kena admit..hehee...

pastu mama kol we ouls kat umah..ajak makan kt restoran depan nie..restoran Hang LiPo..sebab after atuk abis check up tu..terus makan kat kedai ni...sbb dekat dgn salam tue...yang join skali maklong,paklong,paklang,n pakcik..mereka ini adalah anak2 yg perhatin...baguiissshhh..!! nenek tak follow cuz dalam kelibut atuk sesak nafas tu..beliau tak solat lagi..makanya bwak jer atuk dulu..hikksss!!...

dah nama kedai depan umah..aku n adeQ merempik jer g kedai depan..malas nk bawak keta...hahhaha...kasik jimat sket...buleh gitu?? lalalala...
restoran ni berkonsepkan kayu Jati...kebanyak perabot kat sini sume pakai kayu jati..unik gak lar....
pastu ade selected menu jer ade..klu korang nk tom yam ke apa..nan ado...jadi pilih je lar menu apa yg ko rase nak makan...okay!! clear ok..huhuhuh
seperti biasa..black paper steak..mmg my favvy ok..hikkss!! rasanye sodap..paling best gravvy nyer...waaallllaahhh!! 
ni dessert plak...semua cust kat sinidapat free dessert..oakay lar kan...walaupun tak seberapa dessertnye...but okay lar...tembikan n agar2 letak susu cair...not bad...
atuk..pakcik..n paklang...menikmati santapan malam...orang sakit terus baeekk!!!..hihihi
see papa..makan nasik ayam hang li po..naseb ayam menu utama..pun sedap..mama makan soto..lagi sedap...mereka santap tak hengat punyer...huhuhu...

pas makan terus lar gerak pulang ke rumah..makanya kami kenyang..syukur dgn rezeki Allah....

5 comments:

S a l s a B e l l a ~ N m y said...

sedapnye..kt ne eh?

Ann GreenStrawberry said...

kat restorang hang lipo seremban

Raihanna said...

wawawa....caer rai tgk steak yg ann makan tu..nnti rai balik banje tawwww

sang rakus angkasa said...

puan ann,sekarang dah ade ikan bakar sekali kat situ,jemputlah ye.hehe.by the way,thanx review nicely tentang restoran saye.tentang desert tu,kami akn repair bagi wallah lagi.hehe.

Ann GreenStrawberry said...

sang rakus: oh yeker? huhuh//last week mkn lg kat situ..btw awak duk LH gak eh