Pages

Tuesday, May 5, 2009

Wedding Marini

sabtu pagi we oulss terus gerak balik seremban..cuz staff site office aku kawin.. kena lar attend..kan tak g..xbest plakkan..? hikss!!..gerak dari kampung dalam kul 9 pagi smpai seremban kul 11 lebih gitu....sgt pantas ok...ayahanda yg drive pasti lar pantas..huuhuhuh...

smpai umah rest2 jap...sambil siap nk g kenduri.. ekceli ada 2 kenduri..satu jemaah umrah wat kenduri nak g umrah..harus lah daku attend jugak..org dah jemput kan....pastu baru g kenduri member aku nie....
seee.. minah gedix mmg gini..hahahhaa...perasan lebey n over harus lar...paannggg!!!!!
adeQ pong same....kasi over jer beliau..baju pong nk mengelip sajorkkk...over ko nokk...
asal plak gambo tapai nie..??? kenduri umrah tu ada tapai..jadi haruslah aku snap kan..sebab tapi ni melampau sedapnyer...terasa2 je lagi kat tekak ni...huhuhu...sodap!!!
around kul 2 lebih baru g umah marini ni...sesama ngn budak2 site g sekali...family aku pun ade gak... okay..yg baju oren itu adalah pantin..bukan akuok...aku ade lar nmpak gemok ketika ini..what???!!! dammmnn...asal begitu wehhh...xsedor diri ko ni Ann..wajah pun agak selekeh...malas nk melawa...klu depan Mr.Shyir harus lah melampa lawonyer...hahahhaha...yg fentinggggg....

to Marini : Jadi lar isteri yg baik dan solehah..jaga lar maruah suami..laksanakan tanggungjawap mu ..pupuk lar rasa cinta dan sayang sentiasa terhadap suami mu..Selamat pengantin baru,semoga murah rezeki dan berkekalan hingga hujung nyawa...aminnn!!!!! 

balik jer dari kenduri..mmg aku teruussss tidoQ tak hengat..sangat santokkk gila2..huuhuh...penat duk dalam keta pun tak abis lagi...hahahhhaha...

p/s: adeeehh!! aku plak ngh counting days ni...hikksss!! cepatnye masa berlalu....

2 comments:

atty's said...

cantiknya warna baju perantin

Raihanna said...

ann..bila rai nak rasa nasik minyak ann plak...bape ribulan...hik2.... mesti kamo lawo time ari bermakna tu nanti...