Pages

Wednesday, May 13, 2009

mothers day family dinner

pas lepaking di JJ tuh...malm tu plak ade dinner family kat umah nenek...bese ar..family aku ni suke wt makan2 kat umah nenek....ramai2 syiokk katanya..huhuh...

semua family balik...kecuali family makteh...ada hal katanya...tapi cuzen2 aku pun tak cukup ade yg yg duk asrama,study sana sinun,yg dekat kem lar...yng tinggal kecik2...yg paling beso aku ler...yg nak kawen dah pun..wakakkaka....

acara start kul 8.30 camtu lar...ekceli dinner ni wat pun.atuk yg wat program ni...dia nk wat makan2 sempena papa n mama nk g umrah end of mei ni plus esoknya kan hari ibu..makanya sekali buat lar...huhuh....
papa yg baca doa...aku plak dok snap2...hihihih...
acara makan pulok..huhuhu....aku mase ni blom makan lagi cuz tgu turn..meja penuh...huhuhu
ko agak2 ni air apa?? yeahh!! ni air bandung soda...pakcik omar yg terer buat air nie..klu aku yg buat berketul2 jawapnya....hahhaa..
lauk adalah lauk kampung sajer...Gulai cili padi ayam kampung,sambal tempe,sayur camur n sup ayam...perghhhh!!! sodap giler..aku byk ratah lauk je lar....

pas makan tuh...semua lepak hall depan plak..time to dessert..so mase ni wat lar acara potong kek....wakakaka...ade kes kat sebalik kek tuh...malas nak citer...lalalala...
she's happy cuz anak,menatu n cucu dok sambut hari ibu utk beliau...

akan tetapi...
si kecik nie pun sebok nak potong kek jugak..dia lar duk heret nenek suh potong kek cepat2....
pastu anak2 sume lar salam nenek n atuk..wish sket..pastu papa bg ucapan lar....lastly,ade lar..berkampung utk next kenduri besar.....un official punya bincang lar...official nye kat umah aku nati...wakkak...hikksss....

balik umah dah kul 1..kedebum tidoQ....

p/s: berdebar2 pulak rasanya...ecehhhhh

4 comments:

.kakijalan. said...

hah kenapa ngan kek tu?
dah kena curik ekk.
huh

Lynda said...

bestnya family awak

neezareef said...

meriahnye..semua kumpul
bandong soda sedapppnyeeeeeeeeee...

Ann GreenStrawberry said...

kakijalan: kek tu dah tunggang terbalik sebenarnya,..wakakakak

Lynda: klu dgn family sume best

sis neeza: yeaahhh!! amat sodap...huhuh