Pages

Monday, May 11, 2009

Misi hadiah + untukMu Mama

jumaat tu aku agak bz teramat giler..mana nk setup utk kurus umrah esok nyer,mana nak siapkan slide show..mana aku nk g bank...jadual aku bz sket..fuuhhh!!!!..aku mmg concentrate dgn kerja sajork..kata perkeja cemerlang..gemilang dan terbilang kan????? hahah...dushh!!

ye!! bila dah sebuk..haruslar curik mase sket...kul 3.30 pm..aku kuar sat dari pej..terus chow ke jusco jap..aku target dalam mase kurang sejam harus lar aku come back balik ke opis..sbb kerja tak setel..huhuhuh....smpai jusco aku terus grab apa yg aku nak...dalam kepala mmg aku dah set nak beli apa...so terus terjah tanpa melihat benda lain...

pk nyer pk..relevan ke tak? praktical ke menda nie? aku pun memilih dan terus memilh..mmg byk jenis..yg 2 tingkat,3 tingkat..bertingkat2  semua ade..cuma kena ikut kesesuaian sajork....ko ingat apa??? aku beli mangkok tingkat ker? hahhha..plzz ok...tu mama berlambak2..tak payah beli pun takper...wat recyle pun boleh..muaahh..durhaka ko Ann.lalallalaa...dushhhh lagiii!!..

aku amik...bayar..terus g wrap..bali opis balik..siap keja kul 5 lebih baru balik..dgn hati yg girang lagi seronok..eceehhh!!!...

--------------------------------------------------------------------------

smpai umah...kasik letak je kat depan umah tuh....kat atas buaian..mama time tu tengah siram2 pokok...dia nampak lar..(aku malas nk suprise ok..huhu) dia tanya:

mama: apa benda tuh?
aku : alar..ade lucky draw tadi..dapat 1st prize...(muaahahhaaa..ayat lebih..)
mama: ada acara apa plak?...
aku : xde apa...hahahha...

si AdeQ  n maksu dh over suh mama benti siram pokok n duk kat buaian...uhuh..mama plak cam dah segan2 huhu..klakor jer..
eceh..bukak ngn penuh hari2 taw...takyah lar ma....wrapping tu pun FOC from JJ...hahhahaha....oh yee!! nmpak kepala sebelah kanan tu...itu perempuan pun excited sgt..hahahha...
jeng..jeng..beliau udah nampakk...
mereka ni lagi over dari Mama ok.....sebok naw....
She's happily get a mothers day present from Me..alar..sekali lar ngn Angah n AdeQ..xde beza pun...hehhehe.....dia suka ok dapat benda alah nie..hhhuhu..seb baik aku taw dia nak benda nie? ngaperr???
mama dah lama mengusah benda nie...2 dish tray ni.. tapi idok le dia beli2..cuz tiap kali dia pegang n acah2 nak benda ni...tetiba roh baik  datang plak..suh tak yah beli..cuz yg lama leh guna...hmmm..byk kali lar aku tgk...pegang2 tapi tak beli..last2 aku taw apa yg dia nak..aku terus smbar jer benda nie wat present mothers day nie.... walapun tak lar seberapa tapi aku taw dia amat suka..huhuhu..i knew u lyke it Mom..hehehhee....

malam tu jugak terus pakai benda nie...huhuhu...yang lama campak tepi..hahahha..mama..mama... i love u..mmwwaahhh!!!

p/s: aku duk rush2 tu..aku nak pi beli benda nie..tak kesah lar..janji dapat puaskan hati beliau...

6 comments:

atty's said...

ok pe hadiah tu..janji kita ingat..tu yg penting..nilai hadiah tak penting..

Ann GreenStrawberry said...

yeaaahh!!!
sangat lar lar betul

Raihanna said...

hehehe.... sweet sey dapat anak cm kamo nie...
hehehe....
ann,seb baik tau ape yg mama ann nak...
mesti mama ann da bagi hint siap2...
hik2...

Ann GreenStrawberry said...

Rai : hehehhehe..xde lar...dia xbagi hint pun..tapi kena alert lar bila dia suka sesuatu..hehhe

neezareef said...

rak pinggan kan berguna..good idea tu ann...terbaekk wookkk

Ann GreenStrawberry said...

yeahhh!!!! mmg terbaeekk wookk