Pages

Tuesday, May 26, 2009

sedapnya strawberry nieeee

salam semua...im back...huhuh...setelah semalam tidak berupdate..jadi aku kembali ke dunia berblogging balik..hohoho...gembira dapat jumpa korang balik...wink2!!! i lykee.....

okay semalam..adalah amat bz..kan aku ckp aku kena flu kan..? sampa skang stil tak baik lagi..keep flu tapi kurang dah...those yg wish tuh...tQ so much...insyaAllah...dengan izin Tuhan...ann okay lar nati...dun worry..(erk??? ade ker org risau kat aku...hmmm..pk jap...???..)

kerja kat pej semalam amat lar banyak..dan tak terkejar yooppp!! hahaha....tak sempat lunch pun..yelar..macam2 nak kena buat..itu ini nak finalkan....tapi buat dgn sabar itu yg penting...tol dak...dgn badan tak bape nak enak...tapi harus diteruskan...apa ada hal jah,...!!!

hmmm..aritu aku de ckap nak g naek cameron ari ahd tuh kan??? sudanye nan ado acik nak naek..cuz tak sempat..keja pas kenduri tuh menimbun...siap2 kemas semua...dah penat taw...thats y tak naek...aku just kirim jer kat pakcik aku..sebab family belah papa sume naek cameron...sbb aku mmg dah booked aprtment kat sana suh dorang bercuti...(hmm...baek dak??..wakkakaka)...petang sbtu tuh dorang pon naek ler...aku hanya kirim sajer...sbb aku tak larat nak naek...
disebabkan kirim..so pakcik aku beli ler jugak strawberry utk aku..huhuh...beliau mmg sayang benar ngn anak buah dia sorang nie..mintak apa sume dapat..since dari kecik lagi aku mmg gitu...ahhahaha(ha?? ko ckp aku kaki ngepaw...baeeekk sket eh???)

oleh kerana aku ngidam sgt tu kan.....?? makanya...malam tadi aku melantak strawberry itu.......
jeng...jeng..jeng...strawberry cicah susu pekat...amat lar sedap melampau..klu makan ngn coklat tak feel...tapi dgn susu..walah....masam pun ko tak rase...huhuhuh...hmmm...korang agak2 menarik tak makan cam gini????? best taw...klu tak caya buleh cuba....g beli strawberry kat pasar raya tuh..ko cicah lar susu pekat nie....mestiko gian nk makn lagikkkk.....sila cuba....!!!

so..disbbkan aku kirim jer...jadi aku ngidam feel petik strawberry tu plak...nati one day trip wat photoshoot..aku nk g petik strawberry ni sekali kat cameron..(m.shyir sila bersiap sedia ngn camera mu itu...model ni ta sabor nak g photo shoot...hehehe)

p/s: blurrrppp!!! sorry...sendawa bau strawberry lar...hahahah...now korang faham nape aku gilak sngt ngn strawberry ni kan...????

4 comments:

.kakijalan. said...

wah macam sedap je.
betul ke sedap ni?
tak pernah try.

Ann GreenStrawberry said...

yup...seyes sedap..u should try...

azalea said...

tadi i pun makan strawberry.. terlupa ade chewing gum dlm mulut... huhu tertelan dgn chewing gum sekali.. huhu camne??helppp

Ann GreenStrawberry said...

azalea: uihhhh??? camne leh tertelan sekalik?? ohhh..kesedapan strawberry mengatasi chewing gum..