Pages

Wednesday, May 13, 2009

ladies Day with full mission

wahhh....!!! tak abis2 ngn ladies day pastu ngn mission lagi...misi apa Ann oooiiiii????!!! jawap nyer...ADALAhhhhhh...gitu taw...hahhaha.... pas dari kursus umrah tue selesai...mama kidnap aku duk hambat g JJ...nak cari something...issshhh!! aku dah lar malas nk g..susah nk cari prking..nak2 weekend kan...

aku pun gigih lar g jugak..nak wat camner layan kan je lar..ladies day katakan....huhuh...ni sume maksunye pasal..cuz wedding dia nk dekat dah...mgu depan jer...tapi byk barang dia tak setel..cadar pengantin lar,kasut nikah lar,set pinggan pengantin lar..byak k...huhu...pasrah je...sok lusa aku lak cam gitu...ihihi...we  oulss park keta jauh tak jauh sgt wokkkk...kat luar parking jj tuh...hahahah..dah lar ade ibu mengandung turut sama kan..apa nk buekk...nan ado parking kan...huhuh
apa motip aku nunjuk pic VINCCI nieee?? dgn vangga nyer acik nk bori pengumuman bahawasanya VINCCI outlet telah bukak kat JJ seremban 2 nieh...hooyeeee!! clap2 plz..hikkss!! suka taw..cuz tak yah lar p KL nun nk cari kasut VINCCI semato...ahaakkkss!! i lyke...
Vincci ni baru buka 8th May aritu..ade 2..satu accesories n kasut...okay lar...walaupon JJ ni dah 6 thn bukak..baru lar nie..buat outlet kat sini..baguuihh lar..tapi mase aku pi cari hadiah mama tue...mmg baru bukak lar kan..org pun ramai gak...tapi tak ramai cam weekend lar kan..org duk teruja cuz ade VINCCI..hahahhaha..ngek ngokkkk!! aku tak lar heran mana pun...huhu tapi mase aku time nie..org amat ramai...nk pilih kasut pun nan ado nak jumpa yg ko berkenan..cuz tak taw nak pilih dek ramai org...dah lar ade 20% off plak...ccceehhh!! geraam jer rasenya.... masuk cni pun sebab maksu duk cari kasut nikah dia tuh...last2 pi beli kat crocs gak..ahaha....
mase depan vincci tue...ade plak menatang nie..si Faris ni apa lagi...sibuk nk naek..seb baek kojap..klu tak pannnnnngg!!! kasi sket..huhuh..garang neh.. men benda ni...dia mana nak reti pusing2 sgt..kita plak nk control tarik menatang ni..klu tak dia p langgar org...haaiiiiyaaakkk!!!
pastu terus g bedsheet department..cari cadar bilik pengantin maksu...seb baik ade kenan.terus grab..aku plak melayan si kecik tu dengan penuh kesabaran kerenah beliau..arrghh!!...

yeee.....mase aku layan tu lar dia ngamok n merajuk nak menan..satu JJ dengor hahahaha..siap merajuk k....last2 ok gak lepas dapa menan tuh...haaiiisshhh!!! 
mase ni kat kauter dah..sebelum tu cari set pinggan n cadar.also present mothers day for mama aku punya mother in law iaitu nenek aku..wakakka..cuz malam kang ade jamuan sket..hiikksss!!..perempuan bju pink tu MAKSU..beliau yang nak kawen next weekkk.....

cek2 apa yg patut...kut lar ade yg rosak or pecah ker....jenuh k akak jusco nk bukak satu2..

pastu we ouls naek atas..tu mama yg beli crocs k..aku ingat nk sambar satu tapi takde yg kenan..jadi malas dan aku cuci mata sajer....

later on we ouls g beli kek utk malam nie...ada dinner ngn family pantai..huhuhu....
harus lar ada pic 2 beradik yg over...aku dah spastic di situ kerna kepenatan...

smpai umah kul 5 camtu..aku dah melepek...sbb kena gastrik secara tetibe...hahahhha.....polikkkkk..!!! aaaaaa..........

p/s: we ouls mmg biasa duk ladies day nie..hahahaha...suka bershopping dgn women only..org laki ni cepat bosan..tul dak??

4 comments:

mrs.edy said...

yupz..laki cpt giler buhsan kalo ajak shuping..tp kalo shuping ngan edy,guwe yg buhsan..gile shuping mamat tu..

Ann GreenStrawberry said...

ahhahhaah..tu lar pasal...

atty's said...

betui ..tu sbb kty selalu sopink ngn akak je..kalo bawak fir..dia pun pandai bhusan.lagi kalo bawak ayah dia.hehehe

Ann GreenStrawberry said...

haah..baik org pompuan je yg g...senang nk kuar masuk kedai...hahaha...tapi kadang2 kena bawak gak..sbb duit kita selalu tinggal dalam poket org laki nie...hahahahahaha....keji giler.....