Pages

Friday, September 17, 2010

Triple?? Wow!

Musim2 raya ni mana ada kedai2 tomyam2 ni bukak kan? ate..sume tukang masak kelik kelate.. guana nak bukak…hehe..kalau nak makan tengah hari pun mesti cari fast food yang paling senang.. kalau malam pulak apa lagi mamak lar kan…ahahaha…

peristiwa berlaku raya ke 4 kot.. haha.. perut lapar.. terus cam decide makan mcd.. akibat terpengaruh dengan triple cheese burger tu lar.. sekali masuk mcd.. mak aih.. beratur panjang pulak.. drive thru ko  tak yah kata.. mmg panjang jugek.. nak tak nak masuk juga.. eh diorang tak raya ke.. atau duit raya banyak tu yang makan besar sikit.. hahaha

DSC05003

amacam? menggiurkan tak? hahaha… ni Mr.shyir punya lar.. aku tak amik set ni… ko tengok cheese tu.. melempah2.. DSC05004Ready to eat…

DSC05005

Aku amik set Quater pounder saje.. disebabkan keramaian orang kat mcd senawang ni.. soft drink sume abis tinggal milo n air mineral jek.. huh? naseb ai tak minum soft drink.. hahha…

sekian.. berita makan dari AGS.

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

wau sedap nyer mr shyir nyer tu...petang ni terjah mcd kat langkawi mall la jawab nyer

masviona said...

hubby akk pun sebok nk makan nih....gegara pengaruh iklan gak lah nih...:)

a little less conversation said...

cm sedap je..nk kene try ni

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : sila2..

masviona : hahah.. sila terjah mcd secapt mungkin

a little : should try