Pages

Wednesday, September 22, 2010

Dinner and Lil Celebration for AGS

Salam semua..

Hmm.. semalam kan birthday aku kan..? jadinya aku kat umah ni al kepelikan lar.. apasal lar semua orang dalam umah ni tak mo wish besday aku.. adakah mereka lupa atau purak2.. ? kuikuikui.. tapi mr.Shyir of cuz lar hingat.. gila tak ingat.. kang tido luar al kefadanan muka.. haha. eh tak lar gitu..  masih ingat 21 sept dalam palanye tuh… ai dah pasak tarikh tu poreber u.. hahahha..

Malam tadi g lar kuar dinner ngn Mr.Shyir.. aku request nak makan Pizza hut je.. tekak ketiba2an nak makan pizza..  belasah.. janji perut kenyang masing2.. tQ encik suami…love u.. mwahh!!. hadiah rahsia.. ecececec.. ni yang dalam perut ni bukan hadiah..? hahahha.. lagi mahal tau hadiah ni.. siap takde nilai… poreber lagi..

then dah makan sume.. jalan2 tengok barang… balik umah aku masuk umah selisih pulak denga angah yang sedang ngamok2.. eh apa kehal nye budak ni..? sawan ke apa? masuk bilik tukar baju.. sekali mama panggil.. kuar bilik gelap.. sekali dorang wat suprise da…. dengan kek siap lilin bagai.. wahh!!! terharu giler…..

DSC05030nnnn

Ni dia mak yong yang sedang memotong kek beliau…adehh!! berair mata aku ni diorang wat suprise.. patut lar siang2 tak nak wish aku.. rupanya ini kerja uollss!! heehe.. DSC05029mmm  Manggo Cheese Cake.. setaappp!!! makan sepotong je buleh.. sebab esoknya aku nak g check gula ni kang.. tetiba naek nanya pulak… umo aku sengaja tak nak show off.. haha..gedix..

apa2 pun.. million thank to hubby, mama, papa, lil bro n lil sis yang wat suprise tersebut.. tahun depan wat suprise dengan anak aku sekali komplot agaknya..  tak pun dia dulu pelepap atas kek tu.. hahahaha…

anyway.. baby sangat memahami ibunya.. taw2 je hari jadi ibu.. makanya pergerakan beliau sangat aktif.. bagus..! i like…

thankx also kawan2 yang wsh besday aku jugak.. doakan yang terbaek buat aku , baby dan juga keluarga kami.. insyaAllah.. amin…

p/s : owh.. arini aku kena minum air gula buat kali ke 2.. harap2 bacaan ok.. sebab raya ni berat adalah seperti mendadak rasanya.. oh no!.. selamatkan aku.. hihih.. adakah kena cucuk kancing gigi lagi.. gulpp!!

4 comments:

Lynda said...

happy birthday anne..:)

♥ QaseH ♥ said...

alo sweet ner,,i like too la yayang

aNaYaNa said...

hepei bday k.aan..:)

Ann GreenStrawberry said...

lynda : tQ dear

Qseh : hehehe.. tocei2

anayana : tocei dear