Pages

Wednesday, September 22, 2010

Konsep Arab glamor..huhu

Ahad tu sesi ke rumah pengantin lelaki pulak.. around 10 am dah gerak dari semenyih… sebab nak kena ada kat sana kul 11.30am gitu lar plannye…

Tapi transit kat masjid Negeri S.alam dulu.. tunggu sedara yang lain…makanya. mula lar ada sesi poyo Arab glamor.. hahhhaa..

60948_119282681460496_100001362943471_106406_1024154_n

sesi dengan adik2 ipar perempuan.. yup! ahkak ipar mereka yang paling kecik kat situ.. hahahhaha… aku ikut tema kali ni.. hitam itu manis.. huhu…

kenapa aku cakap Arab glamor..???

DSC05660

Sendiri poyo pose sana sini perasan shantek.. al kononnya berjaya lar menyorokkan perut yang bulat itu agar kelihatan ramping dan glamor. tapi nan hadooooo….. hahhaa DSC05661 konon nak gossip.. tapi tak berjaya.. kerana bapak mertua ada di depan lar pulak. jadi pose ala2 gossip jadik lar ye..

AGS jga telah mengCLAIMkan diri beliau sebagai.. MAK ARAB tetapi di alih bahasa menjadi MAK HARAP serta claim lagi sebagai MAK ANDAM menjadi MAK HENTAM… muahahhaha…. ate.. mekap n dress lebih2 pulak dari pengantin.. hahahah.. over ko nyahh!!!

DSC05662pose lagi.. tu sume Mr.Shyir nye kerja.. kejap2 suh aku pose lagi.. adehh.. fenat taw..  60481_119572154764882_100001362943471_107579_5812414_n

Exclusive ni.. kalau dah laki bini jenis gila2 ni lar jadinya… tak kisah kat mana2.. mmg sesuai…. stay cool je.. asek gelak.. buat lawak.. sampai anak aku ngikut sama.. dah mak pak nye gitu.. sampai adik2 ipar aku terjebak.. dah dapat akak ipar yang rock lagi brutal ni.. paham2 je lar.. otak senget sikit..

sesampai kat majlis.. yang ferempuan masuk makan kat dalam lar.. while lelaki n tetamu lain.. makan luar.. disebabkan family belah lelaki adalah family ustaz2 juga maulana.. jadi majlis agak sopan distu.. i like..heheh…

DSC05020

dan ketika menunggu makanan sedang dihidangkan.. makanya aku suh adik ipar aku. kasi hidang dulu muka aku ni.. hahaha.. muka lapar.. eh ade ke? kuikuikuik

59168_119281201460644_100001362943471_106400_3449321_n

  At last.. dis is New Wed couple. Mereka serba ringkas.. ewahh! mentang baru kawen.. pegang2 tangan korang ek.. hahaha…. takpe2.. semoga berbahagia Ustazah Safi & Ustat Umar.. tak kenal maka tak cinta.. dah kenal apa lagi Bercinta lar korang ye…

DSC05024 :: muka dah macam ikan buntal nak beranak dah aku nengok! ::

balik umah kepenatan.. aku zzzzzzzzzz.. apa lagi… malam baru cabot balik senawang.. Selesai sudah satu bab..

3 comments:

♥ QaseH ♥ said...

tomey la kamoo ann,,,sweet sangat,,,berseri jerk muka mak yong ni,,,,

moral nyer kena selalu pregy r,,,hehehehe

mizz sue said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : muahhaha.. kalu camtu pas ni ke beli bas pulak..

mizz sue : akan diterjah