Pages

Tuesday, September 21, 2010

Yana’s Wedding – Selamat sudah….

 Week after raya memang agak bz sikit.. al sebab.. adk ipar ai kawen nyah!.. of cuz kena memBZ kan diri.. ulang alik seremban semenyih sajer.. naseb dekat.. huhuh..

Hari nikah adalah sabtu.. Around 11 pagi gitu… alhamdulillah.. selamat semua…selesai dah bab yang ni… aku pung tak buat keja sangat.. al maklom… keadaan terhad.. jadi nyibuk time mekap dan uruskan pengantin.. eh.. orang dah kawen kan? haruslah memberi guide camne nak buat itu ini.. kuikuikuikui

P9180154

Ok.. ni adik ipar aku no 4… kira sulung perempuan yang kawen.. age 20 yr. Married with 23yr guy.. with ustaz… majlis serba sederhana,, tetapi meriah… ni adik mr.Shyir ler.. konsep berpurdah tu bukan sekejapan or olok2.. adik2 ipar perempuan ai semua memakai purdah uolls.. cuma adik ipar yang bongsu saje tak pakai.. dan mereka mempunyai kakak ipar yang ROCK lagi BRUTAL.. hahaha… P9180153

Ni adik2 ipar perempuan aku.. dari kiri sumaiyyah(no.5),ShiQah(no.6),Yana(no.4), teha(no.8).. yup.. 8 orang adik beradik.. Mr.Shyir yang sulong.. aku kakak ipar rock yang sulong.. ada paham ka?hahahaa..

Make up Yana amik mak andam aku masa wedding aku dulu… yeah! terbaek ar kak Aini.. pasni.. ramai nyusul amek ngan akak je… welll the best bridal!.. yang duk seremban. if nak kawen.. aku suggest ini bridal.. meletops nyah! harga pun ok. tak mahal..

61277_119498621438902_100001362943471_107266_5765889_n   Pengantin with kakak ipar yang dah cam tempayan dah tu. gebuzz sangat… hahaha..cumel je kan..hahahhaa… ai tak ngikut tema langsung ye… tak koser nyah! lagi pun takde baju putih sokmo yang sesuai kat aku buat masa ni.. yang baju time ramping dulu ada.. tapi haram muat lar kan… owh..! tema adalah Hijau putih.. nice..

P9180157

owh.. pengantin lama haruslah hado kan… Mr.Shyir is the photog of the day.. ganti2 dngan Mr.Moonjay… dan aku jadi model.. ate.. gambar aku banyak dari pengantin apa cer.. muaahhahahaa…. nampak sangat giler glammm ko.. cis! coi.. coi.. coi.. huhuh..

Majlis berjalan dengan lancar.. everything was settle after 5pm gitu lar kot… so the next day ka umah belah laki pulak.. 61554_119480374774060_100001362943471_107224_165042_n To Yana & Umar :

May Allah Blessing both of u.. Jadi suami isteri yang BEST.. Kenali hati budi dengan mendalam… Jangan gado2.. stay cool ok.. sesungguhnya perkahwinan itu sangat indah… dan terbaek ah… tak caya tanya kak Ain n abg ko ni.. hahhaa…. Moga dilimpahkan rezeki.. Berkekalan hingga akhir hayat..amin2… owh jangan lupa juga.. anak buah mu nak kuar lagi 2bln lebih ni.. haha..

To Umar : Welcome to the BIRAS club… kamu menantu sulung lelaki.. and ahkak adalah menantu sulong perempuan.. jadi.. jangan heran ada BIRAS yang cool,rock n Brutal.. chill sajer… be the best hubby to Safiy.. hhihih

ekceli banyak gambar lagi.. erk.? malas lar nak tepek.. kasi tepek muka aku banyak2 buleh? ahhaa

10 comments:

mizz sue said...

kak nak tya adik ipar akak amik baju tu kat butik mane yer..cantiklah..teringin nk pakai purdah cam tu

Ann GreenStrawberry said...

mizz sue : dia amik kat plaza alam sentral shah alam

♥ QaseH ♥ said...

t law org nk kwen,,,pgl mak andam ann tu blh mai tak

shiela said...

kite dah tgk gamba2 ann upload lam fb..cantik nye pengantin..hee

Cik Andam Hazlina said...

cantik.. walaupun hanya nampak mata je pegnantinnya..

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : erk? tak taw le buleh ke tak?

Shiela : hehehe..

cik andam : tQ kak

Shima Paiman said...

salam,

nk tnya,, sape eh mak andamnya? murah x? how murah eh...

thanks!

shima.paiman@gmail.com

elmookie shoppe said...

slm..tumpang tanya..amik kat plaza alam sentral kt mana ye??

Ann GreenStrawberry said...

elmookie : alamak! tak tanya plak kat adk ipar tu amik butik yang mana... tapi kat plaza alam sentral tu lr

mrs irmidrza to be said...

cntknye purdah and dress dia..sgt adore...tumpang credit picture..for my entry...=)follow blog

http://lildrwalimah.blogspot.com/