Pages

Monday, September 13, 2010

Berdating ketika orang sibuk beraya.. demi mu.. !

Salam Lebaran yang ke 4 sume… ha.. nak raya ke 4 kan..? punya lar cepat masa berlalu.. amacam? stil beraya kah? kuikuikui.. sakan ek korang…

DSC04996 Muka AGS raya ke 3.. amik.. dah bolaatt… nak buat camne.. melantak je kan… ade aku kisah…huh..

Al kisah.. raya ke 3 yakni hari ahad tu memang weouls laki bini dah planning nak kuar berdating demi baby.. cewaahhh!! memandangkan sementara nak tunggu MIL pulang dari kampung… baru leh beraya dengan dia.. so amik peluang dulu.. nak2 pulak Jusko tengah last day sales kan… hahha syiok!DSC04999 Mak yong yang sudah membolat.. huhuhu

DSC05001

Tengah hari baru g ke jusko.. masuk2 masih lengang.. tengah2 shopping baru lar ramai… hehe.. nak2 sales kan.. haruslah ramai orang.. tu pun cino lar ramai.. apo nak dibuek kek umah tu.. takkan nak raya pulak.. bershopping lar.. hahha DSC05648pose dulu kat pintu umah.. huih…! sudah membulat.. 27 weeks.. dalam 6 month ++ lar..kuikuiku.. tapi cam cumel plak.. dush! lempang sedasss.. huaahuah

dapat lar grab baju maternity 4 helai.. hamik.. kasi banyak sikit.. baju lain dah sendat.. seksi pulak perut ai… cannoott….!! hahaha.. DSC05649pastu baru ke baby department pulak.. nasib time ada sales.. jadi rembat dulu kat jusko.. nati tambah barang kat Manjaku pulak.. baju new born kat jusko tak banyak pilihan. amik pun color selamat.. hijau n putih je.. jadi lar.. nasib listing memang ada dalam beg… tu pun cam blur2 lagi.. mr.shyir lagi excited kalau ikut dia.. xde dalam list pun nak beli.. uih! tak yah membazir de… aku buat listing ikut pengalaman makcik2 n cuzen yang udah ada anak.. perlu ke tak perlu.. yg pentin jangan membazir.. DSC05651pas dah setel2 beli barang. teruskan mengisi perut plak.. huhu DSC05652 The chicken rice shop sudah.. aku amik curry laksa.. huih! tak berapa nak ngam cam.. tak abis.. DSC05653 erk! cam biasa lar Mr.Shyir ni eh.. tk perlu explain lagi.. ahaks!..

so far barang2 baby ada dalam 60% camtu.. yang lain topup kemudian… barang2 mak dia belom setel2 lagi.. nanti2 lar…

pendek kata.. shopping time raya ni syiok jugak.. orang tak ramai.. mudah memilih… hehe..

eh korang dah balik ke blom ni? sah2 lar kang balik sume dok update pasal raya kan…? kan?… hamboihhhh..!

uihh! maaf banyak gambar AGS n3  kali ni.. balas dendam… hahha

5 comments:

I n n z said...

kak anne, uma kat ne.
nak dtg raya.
hehe xD

Ann GreenStrawberry said...

Innz : kat lavender height senawang.. jemput2.. hehee

asna cute said...

syoknya akak braya. asna semlm masuk keje dah hehe =)

♥ QaseH ♥ said...

alo,,,kamooo mkin tiut la,,,,,

hehehehehe

Ann GreenStrawberry said...

asna : biasa2 je asna.. xberaya sangat pun.. tu leh g dating hehe

Qaseh : alamak!!! malu ai tau.. huhuhu