Pages

Tuesday, September 7, 2010

Berbuka puasa berduaan + 1

Planning ngn Mr.Shyir dah lama nak buka puasa berdua kat luar.. yelar. sejak bulan puasa.. mana penah buka kat luar kan.. jadi decide buka luar ahad lepas.. tu pun sbb nak balik semenyih kejap..

b4 dat mmg bagi ayam2 makan dulu then baru gerak tu pun dah kul 6.30pm baru gerak dari seremban.. hamik.. mula2 dah berangan ni nak makan kat tempat biasa tu..sap dah bayang2 dah menu apa nak makan.. sekali sampai kedai tu.. tutup pulak.. haishh!! xde rezeki nak makan kat situ.. time tu lagi minit nak buka.. decide g kfc semenyih.. penuh! kfc pelangi semenyih penuh juga.. kfc tesco semenyih penuh juga.. last2 yang kosong kat Old Town.. belasah je lar.. order orang dah buka 10minit dah pun.. naseb servis cepat,,

DSC04977  amk set ramadhan.. nasi lemak dan nasi ayam rendang…DSC04978Sambil2 tunggu makanan.. encik suami pn membuat status di FB beliau.. hahahahha DSC04979

Mak buyong feeling2 perasan.. kerana menahan kelaparan.. sbbnya si kecik dalam ni dah ngamok2 tendang2.. haishh!! sabor ye anak ku..

DSC04981 Later makanan pong sampai.. jadi berbuka lar kami bertiga.. hehehe.. yelar baby pon buka jugek kan.. naseb umah MIL kat situ je.. terus laju2 pulang nak kejar solat pulak.. haha..

xpe lar.. janji berbuka kan yang kan.. kenyang jugak.. tapi buka kat umah lagi best. hahaha…

ok tu je.. jangan korang yang baca ni terliur pulak tengok menu diatas.. ampon!

2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

wah,,,syok tu,,,,biler nk blnjer kiter lok...

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hmm.. ahaks! bila lar kan.. hhee