Pages

Tuesday, August 3, 2010

Exclusive ni.. Perut bolat n mak bolat

Apa kejadahnya exclusive bagai ni.. hahha.. xde makna… perut bolat mak pun bolat… apakah ia? wahhh!! cam teka teki plak kan… hahhaa…

jawapannya :::::::::: taraaaaaaaaaaaa!!!

DSC04912

AGS yang sedang membuyonggg! hehehe… aku dah fasa 5 bulan time.. gambar pagi.. snap sendiri.. kalau ada mr.Shyir dah lama nampak lagi bolllaaaattt je perut tu.. hehhee DSC04914

Close up sikit….. baby bump ai ni.. hehe.. eh..kira exclusive lar ni kan.. sbb aku tak penah nak tayang2 gini taw… hahaha.. DSC04915 Jangan ditanya napa muka aku cam pucat.. jawapannya.. aku g kerja mmg tak pakai mekap…tak koser nak remove time solat kang… hahaha…

perut semakin memboyot… jadi jalan pun dah ala2 penguin.. hahah.. comel ok orang preggy ni jalan.. kelakar pon hado!.. hahaa

7 comments:

asna cute said...

comelllll! Doakn utk asna pulak yea ;D

Ann GreenStrawberry said...

asna : maceh.. insyaAllah.. aminnn!

puan farah said...

eeii..comel la..ibunya pun comel jugak..

Ann GreenStrawberry said...

puan farah : hehehe... tocei2.. nati if kamu preggy juga akan cumel.. hehe

rDnA said...

comei..comei..emmm dna br 3 bulan++ pun dah boolat..cmner yer bla 5 month???

Raihanna said...

ann..
kelakar and comella yg ann kata jalan cm penguin tu... hehe...
take care ann...
doakan yg terbaik untuk ann~
nanti rai sambutkan bby ann ek..hik2

Ann GreenStrawberry said...

dna : hehhee.. tunggu sikit lagi.. perut akan lebih membsar..

rai : ha kan? jalan cam penguin dah ni.. hehehe... aminnnn.. eh boleh je.. tapi kena balik sini lar bulan 12 nanti.. hahaha