Pages

Wednesday, August 18, 2010

TAGGED : Tag Bulan Ramadhan

Wah! tetiba aku dapat tag dari Diana.. tq sebab tq shaye.. heheh.. dengan bestnya saya terus jawap tag D yek..

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
erk? apakah aku HOT? Hot yang macam mana di maksudkan.. HOT tentang diriku.. xlar kot… aku insan biasa cewaahh!! tapi lately ni mmg hot panas2 gitu.. senang berpeluh.. hihihi

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

image

Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..?
Ni PC opis.. saja letak pic kawen ni.. sbb time ni paling lawak masa outdoor..hihi. anyway dah setahun pun kawen.. heheh

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
2 Hari lepas.. sbb aku baru je buat 1 kilo pizza.. tu dalam peti ais tu ada lagi 2 pan.. hamik..! sampai muntah makan pizza..

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
aku tak perasan lar dengar lagu apa kat sinar tadi.. sbb kepala aku pk benda lain.. yang aku taw abby fana tu duk merampuss..

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
Aku tengah check out draft akaun company ni.. nak submit..

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
Ann.. ni nama omputih.. belum nama india, cina, arab dan lain.. muahahha

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

  • Mama Ciare Bulat Gete..
  • Mama Ardna
  • Mama Atty’s
  • Lynda
  • Chef Raihana

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Rakan blogger yang sedang preggy bulat gete.. ehhee.. ai suka panggil gitu..

Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?
Anda hebat lar Rai.. style buleh masak macam2.. hehe


Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?
hmm.. xde sapa.. tapi ada kena mengena ngan aku sbb rakan blogger

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
Sbb dia terpengaruh ngn cucur udang aku.. hahaha

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
erk? xperlu lar kot.. dia ferempuan lar.. tapi ku doakan agar dia mendapat cinta yang sejati dalam hidup beliau.. aminnn…

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..
1. Semua adalah kawan2 blogger daku

2. suka baca blog dorang

3. Mereka semua perempuan

4. Mereka juga beragama islam…

5. Aku follow blog dorang..

5 comments:

sWeEt 'N LoVeLy said...

tq puan ann...awak the 1st...ehehehehe

Lynda said...

tq ann..will do it as as possible..n thanks for ur advise..cayang awak la

Ann GreenStrawberry said...

sweet : ur most welcome dear.. hehe..

lynda : wah!! terharu.. cayang awak juga

ciare (^_^)v said...

weee kena tagged lah. hihi. orait. akan daku buat nti ye. insyaAllah

rDnA said...

thank u ann..alaaaa tp dna dah prnah buat tag ni..nnt bla2 dna buat yer..hihihi terpengaruh dgn cucur udang mu..