Pages

Tuesday, August 3, 2010

Nuffy’s : apa kes ni?

image ::Pencegah Maksiat di Cameron Highland ::

gulp! hey.. sapa yng goggle benda alah ni kat page aku ni.. adehhh!! senak ahkak taw.. tak taw lar orang goggle menda ni adalah pasangan gf/bf ke.. atau looking pencegah maksiat untuk serang couple2 yang buat maksiat ke…

adoiii… jangan begitu ye nok… ai takpenah g cameron ngn bf ai tidur sana ke hapa.. hahaha.. dah kawen ye.. apa2 pun kalau rasa nak stay together.. kawen lar dulu.. baru feel.. eceh!~..hehee..

kalau tengok keyword yang digoggle ni.. macam2 hal….

4 comments:

atty's said...

sapa ler yg cari tu .agaknya ..ekekekke..kelakar je..kan .

Ann GreenStrawberry said...

KTYS: ha tu lar.. tak pasal terjah blog ni nak cari pencegah maksiat.. hahah

I n n z said...

mesti dia nak check ade ke tak pencegah maksiat kat sane.
kalo tade, dy on.
kalo ade, tuka destinasi.
kahkahkakah.
itu pun nk gugel xD

Ann GreenStrawberry said...

Innz : ha ye la kot.. nak usha line clear ke tak? hehehe