Pages

Tuesday, August 3, 2010

Tetak jari sendiri

uolls ada pengalaman luka2 or putus apa2 tak? huhu.. yes! aku mmg ada.. sadis ok… saje je nak share ngan korang.. aku ada kecacatan yang boleh dibendung semula… syukur disitu.. hehe..

citer ni masa 7 8 tahun lepas kot.. mak aih!! dah lama.. seyes.. masa tu petang.. hari sabtu kot camtu.. kira biasa lar petang2 nak makan something.. nak2 perut sedang lapar tat kala hujan tengah lebat.. hahaha… godek peti ais.. ada ayam crispy.. fuh! goreng garing panas2 sedapp giler kan.. owh! masa ni aku stay kat puchong.. umah lama.. hehe.

so nak jadikan cerita.. aku amik ayam tu.. nak jadi kan cam popcorn lar.. duk potong kasi kecik sikit.. sekali taaakk… takkk. taaakk.. dengan parang lebar.. sekali.. gulppppp!!!!!!!!!.. eh.. apasal rasa kebas je jari ni.. ingat terketu ke apa.. tengok darah sudah memancut2 dengan lajunya…dan aku pulak boleh kitai2 jari..cam kibas sebab kebas…habis satu dapur dengan darah aku yang banyak itu…

jari gambar goggle.. tQ encik model jari

yup! jari tengah ok yang tertetak tu… separuh jugak kuku tkde..terkulai tinggal yang kulit bawah tu je support jari tu.. naseb parnag tu tak berapa nk tajam.. kalau tak dah putus terus… muahhaa..

aku dah gigil dah time tu.. masa tu plak. makcik aku 2 orang ada kat umah.. bila aku jerit “ mama………….!!!!! jarrrriiiiiiiiii putussssssssssssss!!!!!!” siap cari lagi mana jari aku tu… hahahaha…

cepat2 g klinik jahit… uiiii… masa bius ko tak yah cakap.. sakit… elok2 camtum balik…. naseb tak kena tulang… kalau tak senget dah jari aku… berbalut 1 jari tu.. haha.. kelakar… 2minggu gak lar jari aku tu berbalut cam kena simen tu…

g sekolah plak.. member2 dah salah tafsir.. ingat aku wat keja tak senonoh.. jari tengah berbalut.. wkakakka… kelakar.. balut besar… bengong ko taw budak sekolah ni.. asek kenakan aku je.. tiap2 minggu buat dressing.. lama2 ok dah.. elok cantum balik.. kuku lama tu buang lar.. tumbuh kuku baru plak..

2 minggu pastu aku reg masuk sek teknik plak.. naseb dah ok… tinggal balut sikit je lagi.. tapi kelakar lar.. sampai skang kalau tekan kat kuku tu.. ada kesan terbelah tu.. hhhehe…

sok2 bila anak kuar… boleh lar citer kat dia.. yang ibu ko ni handal sangat potong ayam crispy tu time tengah beku2 amat.. orang goreng lar dulu.. baru potong.. apa ke ngong ye pompuan ni.. hahahahaha.. salahkan diri sendiri..

skang jari cantek ok.. ahaks!

4 comments:

ciare (^_^)v said...

ish ish gile ganas smpai putusss..huuu..pengsan!

Ann GreenStrawberry said...

ciare : hihiih.. nak wat camne. time tu setan tolak jari tu.. huhu

mrs.ecam said...

eii ngeri aku bce...aku ni jenis bce siap bayang2kn skali..ouhh aku takot darah...huuuuuuuu

Ann GreenStrawberry said...

mrs ecam ; hhahaha.. over ko siap bayangkan.. tapi kalau at the moment tengok darh tu.. mau pengsan 18 kali.. ahah