Pages

Monday, August 2, 2010

Akhirnya.. lepas ngidam aku..

Aritukan aku cakap aku ngidam nak makan nasi beriyani bukhari Airasia tu kan… hehehee.. akhirnya uoollls!! akhirnya.. dapat juga…ehehee

Terima kasiah tak terhingga kat papa sebab belikan untuk anaknya yang sedia ngidam ni ha… kuikuiku.. hari sabtu lepas dia ada meeting kat Kuching.. malam tadi balik.. aku baru nak lelap.. angah panggil suh makan nasi..aik! apa kes tapau malam2 gini… sekali ko.. nasi idaman.. wahh!!! terharu…

DSC04909

Panaskan terus.. n makan lar apa lagi.. masa tu plak perut tengah keroncong.. walaupun dah makan.. anak aku ni kalau tak cukup.. mmg akan kick ibu dia sampai ibu dia makan balik..

yum.. yum!.. ehhee. tapi tu lar tak dapat feel sama lar cam makan kat atas nun.. kira ok lar kan.. toceiii papa.. DSC04910 perempuan muka gembira dapat nasi tersebut.. masa makan encik suami dah tido.. xkoser nak kejut lagipun papa beli satu.. ahhaa tamak kat situ…

baby said : “Tok pa.. maceh ye!”

5 comments:

ciare (^_^)v said...

mak aihhh, nasik dari langit lg tuuuu...;)

asna cute said...

hasihhh tertelan air liur la pulak asna tgk nasi tue kak. dh lama jugak nie xpekena nasi beriani nie =)

puan farah said...

akhrnya dpt jgk kan..rezeki beby..

Lynda said...

dah dapat ek

Ann GreenStrawberry said...

ciare : hahaha... ngidam nye pasal..

asna :hehe.. sila cari nasi beriyani tersebut

puan farah: haah.. rezeki baby.. alhamdulillah

lynda : ehhee.. sukeeeeeee