Pages

Monday, September 7, 2009

Singgah Sebentar


salam Semua.. harap maaf.. Pn. Ann terlambat update..ada sebab2 tertentu..
hehe..tettttttttttt...ahaksss...

Jumaat malam tu aku balik ke rumah mertua kat semenyih..
jadinya week lepas mmg aku teringan no nak makan KFC..
b4 balik tu..singgah lar jap makan KFC..
huhu...alar saje nak sapper malam pulok...
muka happy suami isteri yang berjaya dapatkan KFC mereka.

mase masuk tu mula2 tak lar ramai orang..
bila we ouls start jer beratur..ha ko berduyun2 org duk beratur gak..
apakah kami pembawa rezeki??? klu ye..Alhamdulillah...
hehheeheheh...
makanya we ouls just order Dinner plate + cheezy wedges only..
yw lar makan berdua tak leh byk2..
lagi pun baru pas buka perut pun maseh ketat lagi...
mase makan tu pun dah kul 10 lebih... okay lar tu...
dah nikmati KFC tu kira ok lar kan..
terlepas sudah ngidam KFC tu,,
so leh proceed pada ngidam yang len..
sang suami yang suka ikut kerenah isterinya yang ngada itu..lalalala..tQ darling.

abis pun around 11.15 camtu..
terus balik umah mertua ku..
sampai umah sana plak...
fuhh menu pun best jugak..
lasagna pulok..terbaikk weehh..aku suka itu menu...
tapi masa tu tak leh nak makan byk dah..
perut sudah ketat amat...jamah sket jer..
esok nya masa buka repeat balik..hehehe..
amat suka...hehhehehehe....

xtvt weekend adalh shopping bersama adik2s ipar dan ibu mertuaku..
hikkssss!!!

p/s : today is 7 sept..adakah ia akan sampai hingga terjadi jugak??? harap2 tidak lar...amiiiinnn.






6 comments:

eazy said...

ape yg akan terjadi kak?

noor haNISAh said...

adakah ko ngidam ader baby???wah!!!!!congrats!!!huhuhu

Ann GreenStrawberry said...

eazy : hmmm..terjadi apo...takde apa2 lew...

nisa : hoisshhh ko nie...tapi takpelar...aku aminn je lar doa ko tuh

elmesara said...

tul ke dah de?hehe

Ann GreenStrawberry said...

elmesara : may..ko jangan terpedaya ngn kata2 mereka...wat masa nie..maseh blom ada rezeki..hahah..tapi sila doakan aku yek...

Linda said...

nak sikit.hehehe