Pages

Tuesday, September 29, 2009

Album Kahwin Ann

adoiii... terlambat pulak nak update citer pasal album kahwin kami...
yelar..dapat nye dah lama..
skang ni baru nak wat cerita...
hahahhaha..gila malas nk update..

okay lar...okay lar...meh lar aku citer sket...
ekceli aku dapat album ni 3 hari lagi nak raya...
hehehhehe...seb baik kak moon itu bermurah hati untuk kami bawak balik album yang berats itu buat tatapan family time raya tuh..hehehehhee....
pick up album kat nilai..
since we ouls mase tu otw balik ke semenyih..
singgah lar sana jap...sampai sana aroun 10.20 pm..
jumpa lambat sket sbb kak moon pun ade majlis bukak puasa kat picc..
btw..sorry kak moon weouls agak terlewats sket..hehehhe..
biasalar..nak kemas itu ini...baju anak2 lagi.pempes tu sume bagai..mihahahaha...

taklama pun..amik borak2 sket..terus chow balik semenyih...
tak dapat nak ramah mesra ngn 2 orang anak kak moon kerana mereka tidur.
hehehhehe...takpe len kali aunty Anne datang (wah cam cookies dah nama aku tuh..mihahha)

ni di antara album dan frame2 aku terima..unlimited Shot punya kak moon blom kasik..ekoran hard disk beliau sedang bermasalah..hahaha..
jadi mybe later.. i ok jer kak moon...(bagus tak dapat customr camni..hahaha)
:: 2 album (nikah, berinai ,persandingan n outdoor - sticky album) ::
:: 2nd album (persalinan n 8r edited) ::
:: 2 frame 8r ::
:: part of album..saje tak nak kasi clear pic ni..huhuh.. ::
:: pic 8r ada 8 tak silap aku... so nati aku nak beli frame lagi...hehhe ::

so cerita2..sapa kak moon nie?? ada yang dah taw..ada yang blom.. aku ni readers blog dia.. b4 kawen tu biasalar kan mesti lar nak survey2 photogrpher.. dan ikut perintah mr.Shyir haruslah photog perempuan.makanya gigh lar aku mencari photog2 ni..ramai jugak lar aku cari..mintak quotation semua + tengok hasil kerja mereka juga..al kisah bila aku teringat je ada satu blogger nni photog..terus roger n mintak quotation.. yelar..tengok hasil kerja dia dan suaminya serta sorang lagi partners dorang terus cammm..... adeehh..jatuh hati lar plekkk...hahahhhaa...bincang2 ngn mr.Shyir...paapppp!! terus ON ye!!! tu yang terus booking date ngn kak moon...hahhahaha

maka masa pun berlalu..sampai hari di nanti..1st jumpa kak moon dia masuk dalam bilik aku..mase tu tgh make up nikah... terus cam rapat giler ngn dia..sebabnya dia ni jenis org happy go lucky, sporting n simple jer..same goes suami n zaimi... giler best...amik pic pun tak susah n kekok..seolah2 cam aku dah kenal dorang ni lama je..(kan kak moon..cam bestfren skulah lar konon. nye..hahahahhaha)..kira aku n mr.shyir senang lar ngn dorang nie.. sekali jalan 3 photog ngn kak moon nie..hehehhe...

mesti nak taw brape charge bagi 3 photog ni kan... bagi aku tak mahal pun..tapi klu mahal pun apa salahnya klu pic yang di ambil u cantek..tol dak...?

:: so total RM1400 include = 2 sticky album, 2 frame 8r, 8 pcs 8r pic, unlimited shot (cd) ::

dengan harga ni aku rase berbaloi... jadi sesapa yang sedang mencari photog for wedding n any other function..boleh contact lansung ngn kak moon
dia adalah seorang Isteri kepada seorang suami, ibu kepada 2 orang anak2 yang cute dan juga seorang freelance photog yang happening..hhehehe... nak khidmat beliau roger jer..

eh2..tetiba aku wat citer pasal kak moon plak..heheheheh...i tak bermaksud apa2 taw..taw..(smbil wat mata dolly..hehhe)

p/s : kak moon...tak sengaja wat n3 pasal kamo..hehhee...dapat cust. dari ai..bg taw ek.mana taw dapat seposeng dua ke..mihahaha...

6 comments:

Miss Moon said...

wah terharu akakkkkkkkkkkkkk siap ada entry khassssssssssssssssssss

thanks ain n basyir kowang la customer paling sporting n sempoi n tak cerewet . semer nya smooth je alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhh

sob sob terharu nihhhhhhhhh

Miss Moon said...

ha ha untung2 dapat photoshoot outdoor free hahhahahahahhaha

sudi tak jadi model ai ?

Zaimi said...

Hi Ain+Bayir...

terharu jer rasa baca entry ni...hihihi... mmg best la amik gambar korang... enjoy jer tak rasa letih pun... selamat hari raya ...

Ann GreenStrawberry said...

miss moon : hahahahah..tu lar secara tak sengaja nak citer pasal album..terciter pasal kak moon n the crew.hehehe... tular.camne tah leh dapat free...mihahahahaha....

zaimi : hye..wah...rupanya mr.zaimi ni dah terjah blog ann nie..mihahahhha...anyway..thanx lot...selamat hari raya juga..

neezareef said...

npk cantik2 gambonye ha

btw..slmt hari raya ann

Ann GreenStrawberry said...

neeza : yezzzaa...mmg cantek...selamat hari ray too kak