Pages

Friday, January 15, 2010

apa nak ditulis ni???

eeeeyyyy!! kenapa ko ni ann? kenapa? kenapa? apsal lar benak sangat otak ko nak mengupdate blog nie...?? tak paham lar.. dulu selalu je berentry2 sehari.. skang satu pun susah.. haissshhh... apsal lar penyakit "M" menebal sangat tah? ngok ngek kepala tongek... hahaha..

dah2.. stop memaki hamun diri sendiri ok... mihahhahahaa... bukan apa.. aku ni tak taw lar nak kata camne... kejap2 rajin update kejap2 malas ya rabbi... lagi satu.. kadang2 takkan lar pulak kita nka blogkan 100% of our life semua dalam ni kan...so apa yang aku rase nak blog.. akan kuar lar citer kat n3.. kalau tak menarik takde lar aku blog kan.. ada paham??

ok.. memandangkan aku cuti semalam sempena Birthday YamTuan N9 kan? jadinya semalam adalah aktiviti suri rumah tangga sepenuh masa... ye.. menjadi bibik dirumah bukan mudah ye... lebih dari orang yang bersenam tu taw.. kejap2 kat dapur..kejap2 kerjakan bilik plak.. kejap2 sidai baju dan sebagainya.. ha.. seee banyak kan...? umah kecik takpe lar.. cuba umah besar ha.. fenggssaaann ko nokk.. bukan ade bibik pun... aku jugak bibiknya....

Mr.Shyir adalah kerja semalam sebab beliau nak siapkan project yang beliau sedang jalankan ni.... insyaAllah hari ni sume siap kot... chaiiiyookkk abang!! dan semalam petang jugak..kami sekali lagi bermandi manda di jeram berembun haritu...

tapi kali ni buat bekal pulak... spegetti Goreng + Kopi Panas.. perrgghh!!! meletopp ko..kellassss.. haahha.. yelar gi mandi tu un dah kul 5 pm kan.. 6.15 pm chow..sebab nak tengok citer balqis tu ha.. hahaha..

yelar..sume kan dah addicted dgn citer tu kan.. lagi pun dah nak abis da kan.. so kite nanti kan episod last isnin ni.. huhuhu.. apa lar ending nye tuh??? uhuhuhu....

ok2 aku dah banyak ceceh plak.. sambung wat kerja balik.. hehe

p/s : weekend ni ada appointment pulak.. hehehee

9 comments:

aDieyZa said...

sama2 kita nntikan isnin ni..

Ann GreenStrawberry said...

adiyza : erkk?? isnin?? hmm..xpham ler.. hehee

nizaa said...

tu lah..tetiba ketagihan pulak dah dengan balqis...dulu kutuk mcm tak best...muahhahahaha

Ann GreenStrawberry said...

nizaa : ha tu lar pasal.. hehe

aDieyZa said...

isnin kan last citer tu.. so, sama2 kita nntikan..

Lynda said...

sama2 kering idea

Ann GreenStrawberry said...

adieyza : haah ye lar.. hehehhe

lynda : ape nak wat otak sempit dan semput skang ni.. wkakaka

Lynda said...

ann..nak tanya ada wat pakej g bangkok tak?

Ann GreenStrawberry said...

lynda : hmm..nak ke bangkok ke?