Pages

Wednesday, January 13, 2010

Dulu kalau tinggal mesti menggelupur

Ya allah.. kenapa lar skang ni aku malas tol nak update secara laju dan tamak.. malas tol nak ngadap lappy ni.. malas tol jari aku ni nak ketuk2 keyboard ni.. tah apa kena tah.. kepala ni tah apa dipikirkan...

ok back to the title.. aku ni skang tiada henfon di tangan... apa sebab..? sebab tertinggal kat umah mertua ku... nak pi amik kat semenyih tu malas pulak..sebabnya weekend ni balik sana jugak.. haishhhh... apa lar masalah sampai tinggal2 henfon.. ni semua sebbbbb tteettttttttttt emo2 pagi2 lar ni..dammn tu my self...

yelar tah camne selalu nya kemas2 katil henfon letak terus dalam beg.. dan bila tngok henfon dah tkde kat katil tu mmg dah bajet dalm beg.. dan ingat juga mr.Shyir dah masuk dalm beg juga... sekali smpai opis... zasssssssssssssss.. OMG... mmg takdo.. tapi rilek je... takde susah hati bila henfon tinggal..

almaklom.. kalau dah kawen ni takde hal lar.. sape je nak call kita kalau tak hubby je kan... hahha.... dulu kalau tinggal...mmg menggelupur lar... resah.. sanggup tu u-turn balik p amik..skang ni takde makna.. sapa lagi yang nak call kan kalu tak hubby kita... nak2 hubby hari2 dgn kita takkan pulak nak bercalling2 sebelah2 ni.. gilo apo..????

lain lar kalau b4 kawen.. sat2 nak sms..sat2 lagi nak MMS sat2 lagi call pulak.. ha tol tak..?? hmm...tu dulu skang dah lain... best sket ye dok..?sampai bergayut tipon tak hengat ke pagi tak henti.. nak2 ada super saver tu..hmm..tak yah cakap..siap kalau nak bye tu.. bergadoh2... sapa cakap dulu...bila ingat zaman2 bercinta tu..mmg lar... klakar dow... cam buduh pun ado.. hahahhaha..skang tak lagi... takyah lar nak heran sangat henfon tu kat mana.. siap leh cakap.. " tak bawak henfon takpe.." muahahhhahahamm

sudahnya..harini dan seterusnya tak de henfon ok.. hari jumaat malam baru ade henfon.. sapa2 nak contact pls via email, fb or Ym okehhh....

so hidup tanpa henfon untk 3 days ini...rilekksss..santaii.. hahaha..sapa2 tak pat call aku tu.. paham2 ler k....call hp laki ai..hhehe..

p/s : hmmm lately ni badan letih jer...menjelang petang ok pulak.. tak faham lar..

4 comments:

ciare (^_^)v said...

wuaa sama laa mls nak update belog...huhu


haha kalo i xbleh xde tipon.nti time keje xbleh msg2 hubby =D

Ann GreenStrawberry said...

Ciare : tu lar..penyakit tol nak update2 ni.. rasa kalau update citer2 biasa kang orang kata kita cam bagooss je nak citer menda kecik.. jadi blogging is not 100% to blog.. only 50% of our life to show off.hehe

adooii.. ann pun takleh jugak.. tapi xpe lar... takkan nak patah balik semata nk fon pulak.. lagi pun bkn hp hilang pun.

aDieyZa said...

akk rajin2 la update ye.. sbb zana suka baca blog akk..

Ann GreenStrawberry said...

adieyza : hhehehe..sabor2...akak tengah cuba merajinkan diri lar ni tapi apa kan daya... penyakit M ni menjadi2..stay tune ok.. will update later