Pages

Wednesday, January 27, 2010

Sapa Kata AGS tak boleh buat?

hek elehhhhh..!! ingat lelaki je ke leh buat... tolong lar.. orang perempuan pun boleh buat taw.. dah terbukti ni.. heehhehehe..tapi serius ku katakan.. dan jujur seh.. mmg aku yang melakukannya.. tak percaya? hmmm.. masih tak percaya...???

apa kebendanya ko buat tu ann...????  lar nak taw ke? ok..ok.. saya kasi taw...

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

DSC02219ye.... aku buat wiring nie? ha..kan aku cakap aku pun boleh buat.. bukan kerja lelaki saja.. terbukti wanita pun mampu melakukannya..

ye.. ye je ko buat wiring tu ann??? tah2 ko saje eksyen sebegitu.. dan mencari publisiti murrrraaahhhaann...

ewahh2.. hello..helloo... nak parang ke pisau berembo..?? meh ai siat mulut tuh...ni AGS ok...

wahhhhhhhhhhhh..gi tu lar kan... tak taw lar kot2 ade yang kat gitu kan.. yang fentinngg...akak jujur nookkkk.. mmg ai yang melakukan kerja wiring tu....

kejadian wiring ni hari sabtu lepas.. biasalah...weekend membantu suami... weekdays kerja seperti biasa.. jadi haruslah saling membantu kan.. bukan untuk sapa pun.. untuk kami , anak-anak dan family juga. hehe..aminnn.....

kan udah ku bilang..dulu masa kat sekolah teknik aku amik Kejuruteraan Elektrik Elektronik.. so taw lar sket2 pasal wiring ni..boleh lar buat if nak minta tolong tu kan.. hehehe... time hubby buat kerja2 wiring dia lar.. aku tolong sket2 je... tapi about wiring also..hehe

DSC02220 xsusah pun.. just buat wiring untuk lampu jer kan.. owh.. botox semakin tersembul..wakakakkakakaa.. giler ar.. abiss susuk mak terkeluar ni.. hehhhehehe...muka berlengas... nampak no peluh mencengheh bak kata orang negeri.. hahahha..

hmmmm.. this project is belong to Mr.Shyir.. i just helping n support him apa yang dia minat...

Bak Pepatah " BERBUDI PADA TANAH BANYAK HASILNYA"

Betul tak? renung-renung lar.. hehehhee...

p/s : suka lar.. projek dah jalan.. harap2 berhasil..aminnn..

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

botox ker,,,ish x der lol.....

comey what,,,x der la cengkung jerk,,,

Ann GreenStrawberry said...

Qaseh : hahahhaa... cengkung cam jerangkung lar plak..

noor haNISAh said...

tahniah2!!!

Ann GreenStrawberry said...

nisa : hahaha.. tahniah sbb aku mengaplikasikan pembelajaran ku ketika di teknik. hahahaa

atty's said...

CANTIK PE..PIPI GEMBOL2 NAMANYA .

Ann GreenStrawberry said...

kak tyy : adoiii... malu ler.. dah macam bola pingpong dah tu.. tinggal nk tranform jadi bola tenis je tak lama lagi.. huhu