Pages

Monday, January 25, 2010

Bila Suami kata.."Jom Lunch"

wrggggghhhh!! musnah! musnah! Musnah!!..sesungguhnya musnah!!... erkk?? apa yang musnah?? hmm...diet ku lar musnah... miahhahahah...

ni sume gara2 suami kata... " Yang Jom Lunch TCRS!"... dan sang isteri pulak " Ok jom je"... tetibe terlupa diri ini sedang berdiet.. yang haddooo... kan????? hahahah....DSC04363

cam biasa nak makan tempat camni..takde tempat lain melain jusco seremban 2 tu je... muhahahha... kami order set for 2... hambiiikkkkk ko..

 DSC04364

so.. untuk hari itu maka diet di hapuskan serta merta.. ahahah.. alar takpe... lagi pun makanan2 ni tak lar berlemak tinggi..no oil at all.. seyes tokk..uollss kan dah makan kat sini kan2..  DSC04365

aku makan nasi suku je... tu pun cuit2 gitu jer... makan lauk yang berhasihat saja.. ecehh.. tapi senak gak perut..wakkakakakaka ..dah makan tu..haruslah berjalan2 kasi mendap kan.....DSC04369

dan tetiba rasa cam nak layan starbucks pulekkk.. beli lar mocha blanded with creame ni pulak... hahaha.. syiokkk ooo.. skang ni tekak aku nk starbuck je lar.... seminggu 2x kali uollls.. botak lar Mr.Shyir ai... tapi takpe... memberi isteri makan adalah rezekii kan? kan? kan?

ha.. disebabkan menggunakan konsep tersebut.. makanya aku dah tergebuzzzzz debabb uollss... mantap ko nokk... skang ni proceed nak kurus balik... seperti seblum kawen... ha.. sila kan.. tengok lar nanti..ececeec... nak turun sekilo pun susah..ada hati konon... caiiittt... hahahah

p/s : uolls taw takk. ni e3 rabu lepas yang aku perap baru hari ni nak published... see.... mmg dah masam basi sudah... nak jugak bagi orang santap.. katanya ada yang semangat nak baca blog aku ye dak..? hehehe.. thanks uolls.....mwahh2 sket.. heheh

5 comments:

I n n z said...

kak ann dok semban ?

♥ QaseH ♥ said...

heheeh...x der n3 dr ann x syok la,,,,

asna cute said...

wahhh syok betul makann~

asna pun diet jugak.. takut baju sanding xmuat hehehe =)

atty's said...

ekeekke..kensel diet ye ann..

Ann GreenStrawberry said...

innz : yep..senawang ler..

Qaseh : lar ye ke mazz.. heheh.. tQ

Asna : alar..asna tu kurus murus.. baju tu mesti ok punnye..

atty : haha.. tu lar kak.. kansel terus..